Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto spis zni jako James Slop, nez Bond. Pochybuji ze to na sebe vydela, cucham tu klasicky pattern typicky pro tyto hry typu alan wake 2, indiana jones and great circle, last of us 2 atd. velky hype v recenzich ale v realu nabarvena bida. 

• Namax

Podle recenze usuzuji, že prostě cílí na jiný segment než Hitman. James Bond je globální značka, takže je třeba tam počítat s mainstreamovým zásahem a tomu je i hra uzpůsobena.

Vypadá to, ale že "kompromis" se povedl - k úplně debilizaci nedošlo a naopak se zahrály silné karty, které 007 přináší na stůl.

Takže za mne vše v pořádku :)

• Morraw

Akční jednohubka by se mi po 250h v Pathfinderu hodila, ale bohužel moc peněz za málo muziky. Tak snad brzo ve slevě.

• TheSuffering

Čili je to tedy Hitman, ze kterého odebrali možnost volby a 99% udělátek, pak tomu bouchli název 007, protože to stále ještě prodává, „tramtadadá“ a pecka je na světě. 😱

• Pokud z Hitmana odebrali tolik věcí a přidali šílené honičky a přestřelky, tak to spíš vypadá na úplně jinou hru, kterou ani nemá cenu srovnávat s Hitmanem. Podle videí je to hodně filmové (jak ostatně píšou i ostatní). Taky bych byl radši, kdyby to bylo trochu otevřenější (hratelnější). V podstatě všechny části od té výzvědné (hitmanovské) po ty přestřelky, kterým by taky prospěla možnost zvolit několik cest nebo aspoň přístupů. Vlastně by to nemuselo být o moc. Supertaktický stealth akční simulátor by se k tématu nehodil.

Nicméně to je můj názor. Věřím, že spoustě lidem se to bude líbit, jak to je, protože to opravdu vypadá jako bondovka. Jen víc film než hra.

• FarkyJTV

ano hram to a je to slabe...myslel som si ze na najtazsej obtiaznosti dostanem dajaku formu social stealth analytickych rieseni ako v hitmanovi  ale nie...story a narativ fakt je top notch...ti herci su skvely..btw suffering je jedna z mojich oblubenych hier.. :D v hre sa viac citim ako bond na filme ako bond v hre...co vela ludom bude vyhovovat tiez...lebo v podstate anio nevedia ako ma bond v hre vypadat :D

• TheSuffering

Já si to také časem hodlám pořídit, ale pro mě to s ohledem na recenze (ani jsem z ní vlastně nepochopil, jak z toho vyšlo 8/10) a některé negativní reakci lidí na Steamu zatím na koupi za plnou cenu není.😉

• Moje nejvetsi obava si rika prave glacier. Ale vsechno se da nakonec opatchovat.

• Jak moc se to dá přirovnat k Indiana Jones and The Great Circle? To mělo taky packový hodnocení a byla to hrůza. 

• frank.horigan

Proboha kde jsi přišel na to, že to byla hrůza. Byla to hrůza u tebe v hlavě, jinak to byla peckovní hra přesně dle hodnocení..

Podstata je v tom, že u tebe hlavě to hodnocení nikoho nezajímá.  Zkus do toho vnést trochu objektivity, hra co tobě nesedla, není automaticky špatná hra. Z tvých očí to tak asi vypadá, ale TY nejsi celý svět. 

• FarkyJTV

hmmm kedze som dost biased a indiho som dal ake je to podobne indimu skusim na 8 z 10

• KIMCID

hezká známka...počítam takovej Sam Fischer 

• Martin27

Díky bohu, že to není žádnej sandbox a podobná chujovina. Toto si vyloženě říká o filmovou hru typu Uncharted a jsem rád, že tomu tak je, protože obrovských her, kde se dá strávit stovky hodin je spousta a upřímně se jim už spíš vyhýbám. Objednávám a těším se

• frank.horigan

I otevřený svět se dá z velké části projet jako "tunel", prostě nevyzobáváš všechny otazníčky když nechceš.  

Ale na rozdíl o tunelu máš možnost najednou zabočit "do leva" a podívat se tam. 

• poté co jsem si přečetl recenzi jsem si to předobjednal :D taky mě to láká, Uncharted mě bavil a to že je to lineární mi vůbec nevadí :D Hitmana jsem hrál (snad každý díl) a osobně jsem rád že to není na stejné brdo, Hitman her je za mě už dost a je fajn že přišli s něčím jiným. Navíc potřebuji odpočinek od Nioh který mě stresuje víc než práce XD

• netUSblb

Skripty, radši vynechám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit