V God of War Laufey se Kratova žena vydává do božského posmrtného života
-
samej zapsklej koko@ je to tady...
-
-
Zatím tady nic zapšklého nečtu, jediný příspěvek odpovídající tvému hodnocení je ten tvůj.
-
-
jak novy gow je spatny, skareda herecka, hnusna grafika... klasicky tiscali toxic prostredi, jak jde o AAA titul tak sem vzdycky jdu a vzdycky stejni chytraci
-
-
-
Vypadá to boží. Tak, jak mě minul zatim Ragnarok, tak toto si musím zahrát. Skvělý výběr herečky, neskutečně se tam hodí a dobře že zachovali její skutečnou podvodu narozdíl od Krata.
-
Já jsem opravdu rád. Nové God of War neměli s God of War nic, ani gameplay, ani postavy, ani nic. Teď vyměnili postavu za skutečnou, ještě změnit název na Norse Warrior a budu spokojen.
-
jako překvapivě bych si dal ženský God of War více než s Kratosem. Kratos postava hluboká asi jako kaluž, takže tohle ocením, ovšem ten art direction je šilený. Současný západní art direction nedávám, od E33, BG3 až po tohle.
-
neviem ...pribeh vypada ze bude riadny gulas...mec pravdepodobne excalibur a podobny cringe...neviem toto skor pockam recenzie....hral som ten ragnarok..a nepaci sa mi to vobec....vobec sa to combatovo nepohlo od 2018 god of war...asi to ani neprejdem...takisto ten hubovy level dizjan + kamera je ultra outravne...napriklad taky wukong od toho som sa nemohol pohnut tych celych 70 hodin..
-
Ta je krááásná. 😍
-
-
To teda nemáš moc vysoké nároky ;)
-
-
Doporučuji True Blood nebo Daredevil. Herečka je to opravdu krásná. Ale samozřejmě se ti líbit nemusí.
-
-
Myslíš Jennifer Garner? Takové ženy se v moderním herním průmyslu nenosí
-
-
-
-
Tato hra vyzera byt synonymom slova milkovanie....
Uplne zbytocne pokracovanie
-
Ale jo, proč ne.
-
Celou dobu jsem se škrábal na hlavě. Co to je za zasazení? Co ta kostka? A ty dialogy? A taky.... "Laufey"? Ééééé......
Ale souboj s červeným záporákem vypadal skvěle. Takže takový mix cringe a cool. Problém je, že cool jsem od Santa Moniky čekal, ale tolik cringe.... no nevím, počkám na recenze.
-
Deborah Ann Woll za mě super výběr jako Faye
-
-
Ani omylem.
-