Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Užuž jsem chtěl napsat, že se můžu  aspoň těšit na remaky původních GoW, ale pak mi došlo, že Sony už na PC zas nic nevydá, takže je pro mě celá série zase mrtvá.

Btw, nevadilo mi hrát za Atrea nebo Freyu, ale jen s Kratem to mělo ty správné grády.

• Slop of war, nuda, nikdo nechce hrat za tento typ postavy. To budou miliony v haji, propoustenicko a brekot na hernich akcich, jak je doba zla. 

Mezitim asiati prodavaji svy hry jako rohliky. 

• iSpirit

to je zase příspěvek.  Vypadá to stejně uměle jako předchozí dva God of Wary, přebarevné fantasy pro všechny, jen to má mnohem sympatičtější postavu než minulé díly. 

Asiati možná prodávaji hry jako rohlíky, ale jako fanoušek jap her, je to letos dost bída. Pragmata absolutní zklamaní pro mě a Requiem měl vyšší hype než kvality. Číňani točí pořád to samé dokola a Korea jede čístě. A.I ve svých hrách.

Takže nech na hlavě a tyhle woke bojůvky si tahej na weby, kde to někoho zajímá. 

• Rostej

poopravil bych - incelove maji klasicke obavy hrat za zenu, protoze maji problem se svou genderovou identitou.
      true hraci si to zahraji radi, vypada to jako mazec.

• Docela odvaha tohle napsat na webu, kam většinově chodí psát do diskusí fotrové od rodin. Jinak já teda dost často hraju i za baby, když mají šmrncovní styl. Ale stejně tohle passnu.

• iSpirit

právě fotrové od rodin nemají problém hrát za ženy a woke bojůvky neřeší, tedy alespoň já to tak mám. 😉

• Hraju už přes třicet let a za tu dobu jsem se stokrát opakovaně utvrdil v tom, že malá menšina mužských hráčů hraje radši za ženy (přece se při hraní nebudu dívat na hnusného chlapa), o něco větší menšina nebude nikdy hrát za ženskou, a takových 70% si klidně zahraje za ženskou postavu, když to jinak nejde (Lara, Horizon atd.), ale když má na výběr, prakticky vždy preferuje mužské protagonisty. A takhle je to už třicet let, furt stejné.

• Samozřejmě. Proto mě nasírá, že když někdo zkritizuje postavu, je hned incel. To s tím nemá nic společného, prostě někdy ti je ženská hrdinka protivná a tím to hasne. Netřeba za tím hledat mindráky, rasismus nebo já nevím co za pitomosti navíc.

• iSpirit

no, jasně, ale přece teď nemůžeme kritizovat postavu, když jsme viděli čistě prolog. To teď budou kritizovat právě ti nejistí jedinci.  Pokud bude blbě napsaná, tak houšt, ale to asi teď neposoudíme.

Za mě ta postava je to jediné, co by mě donutilo tu hru hrát. Už první dil 2018 jsem stěží dojel.

• tí istí ľudia by mali problém aj keby spravili adaptáciu Tomb ridera, kde by sta ale mali namiesto Lary jej mužského príbuzného

• Ééé.... nejsem si jistý, jestli tak úplně chápeš, o co tady jde :DD

• Zajímavé že ti incelové neměli problém s Larou Croft a zmíněnýma japonskýma hrama. A i kdyby ano, dokud jsou incelové významná kupní síla, musíte jim jít na ruku.

• Já nejsem incel a za tuhle hru ode mě neuvidí ani halíř.

• LoupeznikCZ

samej zapsklej koko@ je to tady... 

• Hustý, že nadávky se tiu nemažou, ale když někdo napíše slovo na w, hned letí :) 

• Zatím tady nic zapšklého nečtu, jediný příspěvek odpovídající tvému hodnocení je ten tvůj.

• LoupeznikCZ

jak novy gow je spatny, skareda herecka, hnusna grafika... klasicky tiscali toxic prostredi, jak jde o AAA titul tak sem vzdycky jdu a vzdycky stejni chytraci

• uher

Ale blbost. Ono je to většinou tak že lidem co se něco líbí obecně nemaj potřebu to někde ventilovat. Naopak když jim něco vadí, tak to chodí vyvětrat do komentářů (taky to tak mám).

Hned bych tím neodsuzoval celý tiscali. Ano jsou tu exempláře jako například iSpirit a Derp_1337 kterým když něco nevoní tak z toho mají v komentářích druhou živnost (stačí si přečíst výlevy u Claire Obscure), ale to jsou spíš smutný výjimky.

• iSpirit

https://games.tiscali.cz/clair-obscur-expedition-33-26633/clanky

Koukám, že jsem pod "každým" článkem.😉

Se divím, že tohle má dospělý člověk za potřebí...

• A taky jeden z mála důvodů, proč ty komenty ještě vůbec číst. Občas ze totiž z toho vyloupnou zajímavé názory než to nesnesitelné generické plácání se po zádech virtuálních Mirků Dušínů, kteří jsou zábavní asi jako zrnění v televizi.

• uher

No já proti negativním komentářům z principu nic nemám (jak píšu výše, taky se sem občas jdu vyblejt), ale nesmí to být stylem zaseklé desky. To už radši to zrnění...

• Vypadá to boží. Tak, jak mě minul zatim Ragnarok, tak toto si musím zahrát. Skvělý výběr herečky, neskutečně se tam hodí a dobře že zachovali její skutečnou podvodu narozdíl od Krata. 

• Já jsem opravdu rád. Nové God of War neměli s God of War nic, ani gameplay, ani postavy, ani nic. Teď vyměnili postavu za skutečnou, ještě změnit název na Norse Warrior a budu spokojen.

• iSpirit

jako překvapivě bych si dal ženský God of War více než s Kratosem. Kratos postava hluboká asi jako kaluž, takže tohle ocením, ovšem ten art direction je šilený. Současný západní art direction nedávám, od E33, BG3 až po tohle. 

• FarkyJTV

neviem ...pribeh vypada ze bude riadny gulas...mec pravdepodobne excalibur a podobny cringe...neviem toto skor pockam recenzie....hral som ten ragnarok..a nepaci sa mi to vobec....vobec sa to combatovo nepohlo od 2018 god of war...asi to ani neprejdem...takisto ten hubovy level dizjan + kamera je ultra outravne...napriklad taky wukong od toho som sa nemohol pohnut tych celych 70 hodin..

• michaelfoucault

Ta je krááásná. 😍

• To teda nemáš moc vysoké nároky ;) 

• asi mysli tu mladou herecku, ta herni postava uz ma neco odzito

• Doporučuji True Blood nebo Daredevil. Herečka je to opravdu krásná. Ale samozřejmě se ti líbit nemusí. 

• Myslíš Jennifer Garner? Takové ženy se v moderním herním průmyslu nenosí 

• SlavicBes

Tato hra vyzera byt synonymom slova milkovanie....

Uplne zbytocne pokracovanie

• deejaywolf

Ale jo, proč ne. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit