Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dá se to hrát na PS nebo Xbox ovladači? 😀 

• JohnyTheZik

Tohle me dlouho mijelo, dik za dojmy, presvedcili jste me :D 

Naposledy jsem si ujizdel na starickym HAWXu a tohle, koukam, vsichni chvalej o dost vic.

• ALHAZRED

Presne, presne aj ja som si HAWXa užil...3x, to bola jazda, no a dvojku pofakalííí...toto by mohlo byť konečne dobré, ja na tie simulácie akosi nie som...

• frank.horigan

Tohle bude slušný maso ve VR. 

• No nevím, mě to podle těch záběrů z hraní příjde jako totální arkáda. Pocit z nějakého ohrožení nikde, támhle letí Mig tak bum raketu, další, nějaké gravitační přetížení se asi taky moc neřeší.. Chápu že kdo chce simulátor tak může šáhnout jinam ale ty extatické výkřiky mi přijdou trošku moc na to co vidím. 

• honcka

Přirovnal bych to k coinupu afterburner z konce 80. let

• cms.jakub-malcharek

Tak by to k těm záběrům chtělo přečíst i ten text. Hned v prvním odstavci je specificky napsané, že to je totální arkáda už 30 let.

• Píšete arkáda, podle videa z hraní souhlasím s opravou na "totální" arkáda, přijímám :D

• tassik

Nikde jsem to nezaregistroval, ale je reálné využití psvr2?

• cms.jakub-malcharek

Nevypadá to :(

Ace Combat 8: Wings of Theve will not support PSVR2. The developers decided against including a VR mode to focus on delivering a high-quality flat-screen experience instead.

• honcka

Má to podporu ultrawide a HOTAS? Kvůli tomu jsem vracel AC7

• cms.sarka-tmejova

Na UW je podle mě vyšší šance než na HOTAS, ale pořád dost malá. U 7 jsou teda dneska už funkční mody na obojí)

• honcka

Na 7 byla podpora na nějaký lowend thrustmastery. Bez toho je to pro mě bezcenná hra. To je jakoby ms vydal Forzu Horizon, která by měla akorát podporu pro 2 totálně lowendový volanty, taky by si lidi klepali na čelo.

BTW předpokládat podporu headtrackingu je asi total scifi

• matej.lesko.1

za vtip o prizemnejsich problemoch davam 9/10 chimpokomončákov

• Skoda, ze to neni z 1. SV.V.

• cms.sarka-tmejova

Ony ty dřevěný dvouplošníky holt moc nevydržej...

• Nevim jak to souvisi s odolnosti jednotlivych letadel ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit