Xenoblade Genesis na Switchi 2 odstartuje novou kapitolu RPG série
-
Zatím jsem si nestihla koupit a zahrát ani jeden xenoblade chronicles a to je mám už dlouho ve wishlistu na ns2 :D ...a on vyjde další...no nic, koupím ty vylepšené verze...jen těch her co mám ve wishlistu začíná být na každém zařízení nějak moc...a to nepočítám backlog her, které mám koupené...
Moc tomu nepomáhá ani fakt, že mám aktuálně rozehrané RE hry od původních (1996 ->) a chci si je dát všechny znovu i s remake verzemi :D Aktuálně začínám Leona B scénář u 2 (1998), takže to možná všechno dohraju než vyjde RE 10 :D
-
tak toto vyzera uplne strasne....
-
Vypadá to úžasně, budu ten krám muset koupit. Nejhorší je, že tak skvělé hry jsou držené na tak směšné konzoli, ale Zelda a Xenoblade jsou prostě must have, takže ten zbytečný krám na pár her budu muset pořídit.
-
-
tak XCH3 vyzera krajsie a ma aj lepsi framerate
-
-
To bych si teda dovolil oponovat, zas toho neukázali tolik ale to co ano vypadá skvěle, i když to na mě spíš působí stylizací jako nový Fire emblem. Xenoblade 3 mám rád ale ten jel 30 a to s dynamickým rozlišením, ale s rozsudkem nad technickou stránkou bych stejně počkal až bude venku finální verze. Osobně mám nejradši druhý díl a ten padal až na 368p a kulhal až k 15 fps, rád si ho dám znovu, ale u Genesis mám hlavně starost aby to byla dobrá hra. Vypadá to že se bude odehrávat ve středu země, možná se podíváme i ven, tedy na povrch, takže prostředí by mohlo být hodně rozmanité, ale to spekuluju, každopádně dobrá technická stránka bude příjemný bonus k - doufám - opět skvělému dalšímu dílu série.
-
-
XCH2 mam tiez najradsej a na NS2 vyzera v 60 fps proste genialne
Inak Genesis je podtitul novej Xenoblade znacky, cize ak bude hra uspesna, dockame sa Xenoblade Genesis 2, Xenoblade Genesis 3 a tak dalej
Ale aj ja mam pocit ze to viac pripomina sucasne Fire Embl hry
-
-
-
Lol, nezapomeň si odflusnout až si půjdeš pro balíček, ale jestli se ti nechce čekat na oled tak bych si počkal aspoň na ten model s vyměnitelnou baterkou, i když s takovým tempem hraní bych fakt počkal rovnou na ten oled...
-
Jako muzes to resit i krátkodobým pronájmem konzole na Alze.
-
-
to je dobrý nápad a tu možnost neznám, ale já RPG či JRPG hraji třeba půl roku a i více, s mými časovými možnostmi, to jinak ani nejde. Platinu u Metaphoru jsem dělal třeba rok, Claire půl roku, Elden Ring snad 2roky apod. FF XVI jsem hrál třeba 140 hodin a pořád tam nemám platinu a pořád to občas hraji.
Xenoblade je jedna z nej JRPG sérii a tam to bude taky na hodně dlouho, než to projedu pořádně.
-
-
Treba by se ti to vyplatilo vzit na dva roky a pripadne drive pronájem ukončit. Mezitím jeste nějaké hry vyjdou a myslim, ze by jsi v rámci toho mohl dostat i novy model. Za zmínku to stálo. Uvažoval jsem tak jednu dobu o PSku
-
-
-