Jak Ubisoft stvořil, zneuctil a okradl vlastního prince: Příběh o korporátní aroganci a vykoupení
-
Jednoduche pravidlo - hier od Ubisoftu sa slusny clovek nedotyka.
-
Zatím nejlepší premium text.
-
A pritom ta hra zatim vypada jako naprosto nudny genericky korporatni slop ala ubisoft. Lide z dema na steamu rozhodne nadseni nejsou. Ale chapu daji se tam kocky tak je z toho pro nekoho hra tisicileti.... lmfao
-
-
Uz dostali bídu, ze tam používají viditelně AI 😀
-
-
to je docela síla, ale jako od Ubisoftu a podobných velkých korporátů moc lidského jednání čekat nelze. Jinak článek super za mě a nevadí mi že to je premium článek. Na tuhle stránku už chodím hromadu let a neměl jsem důvod se registrovat do doby dokud nevzniklo premium. Registraci jsem udělal právě proto abych si ho založil a podpořil Games.cz protože za mě si podpořit zaslouží. Hlavně v dnešní době kde všechno generuje AI a lidé co píšou články to mají o dost těžší než kdysi. Někteří tady ohrnují nosy ale co si budeme povídat dnes se platí za všechno a těch pár drobných na podporu lidí co si dají záležet na tom co píšou a dělají to ze srdce opravdu stojí. Takže za mě děkuji za tenhle i všechny ostatní články recenze, atd.
-
-
Díky moc, vážíme si podpory a snad si budem moct dávat záležet co nejdýl :)
-