Konzolová generace bez vítěze: Sony prodává, Microsoft ustupuje a Nintendo se opakuje
-
Aktuálně je ideální volbou Herní PC a k němu zapojit do TV Switch 2 na jejich exkluzivity. XBOX a SONY se topí v problémech které si sami dlouhé roky vytvářeli a evidentně ani jedna z firem neví nebo nechce vědět jak to napravit, naprosto ztratili spojení s hráči at už jde o live-service klauniádu v podání SONY, nebo změny strategií každé tři měsíce v podání Xboxu...
Poslední dvě generace jsem vlastnil jak PS4, PS4 PRO tak XOX a následně PS5 i XSX. (A pár dní dozadu jsem prodal svůj OLED Steamdeck). Konzole v rámci HW to špatné nejsou ale ten aktuální SW který na to ty firmy dodávají mi prostě nic neříká. Ještě že tu máme third party studia jako Fromsoft nebo Capcom které dokážou držet kvalitu svých IP.
-
Za mna uplne realne Steam Deck OLED.
-
Sony je mrtve, u ms se jeste uvidi, ale zapadni herni prumysl jde do hajan. Recept na uspesne hrani je dobre pc a asijska herni produkce + prilezitostne nejake AA hry
-
Jako ted uz si mam i zaplatit abych si mohl docist clanek? 😂lol tak to je vrchol
-
Tuhle generaci zvítězilo PC, páč jsem po 18 letech zase se k němu vrátil. Tragédii zvanou Xbox/Playstation jakou v této generaci sehrávají, tak je mi moc líto, kam to dospělo. Xbox jsem prodal minulý rok, Playstation hraju s dcerou Minecraft a gaučovky, velké tituly byly snad jen na počátku. Switch 2 mě moc nenadchnul, chybí mi tam nová velká hra jako bylo BOTW, snad jen plynulý eshop potěší.
-
Vítězem jsem já, jelikož z hraní na gamepadu dostávám po 5 minutách křeče, tudíž mě konzole vůbec netankujou.😂
-
A co teprve PS3/Xbox360. To byly konzolové války na vrcholu. Tolik zajímavých her v AAA segmentu už nejspíš nikdy nebude. Tehdy chtěli hráči obě konzole i PC. Jen za jednu generaci vyšlo tolik her, co jsem si chtěl zahrát, že jsem jich do dnes hrál zlomek a to ta generace přišla, když mi bylo 15 a měl jsem neomezeně času.