Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jsem rad ze asijske produkci se dari, skrty a propusteni jak se zda postihuji jaka to nahodicka presne ty vyvojare a studia ktera si to perfektne zaslouzi

• aspa

Bamco před rokem propustilo 100 lidí a zrušilo x titulů. 

Takže to je skrz herní svět. 

Jinak nevím, proč si to zaslouží Bungie. S Destiny mi připadalo, že do hry tvůrci dávali srdíčko a Marathon byl na zakázku od Sony a i tak to vypadá dost originálně, ta umělecká stránka je naprosto parádní a jenom kvůli žánru, jsem to nehrál. Kdyby to byla singlovka, tak neváham ani minutu, takovy art direction tu nebyl od Mirrors Edge.

• TheSuffering

No vidíš a pro mě ta umělecká stránka byla dostatečně odpudivá na to, abych celý Marathon přešel jen s mávnutím ruky. 

Destiny 2 byla parádní hra, ale zmizel jsem z ní, když tvůrci nechali zmizet ze hry Mars, Titan, Io a Mercury. Pak se z toho pomalu ale jistě stával pěkný "cash grab".

• aspa

úplně v pohodě , tohle je subjketivní, ale já jako fanda Mirror Edge a i ve finále Ghost in the Shell, musím přiznat, že je to jeden z nejlepších a nejoriginálnějších designů za poslední období.

• febrik

Což o to, tvůrci (skuteční tvůrci, jako vývojáři, designeři, voice actoři, atd.) do Destiny srdíčko opravdu dávali a posledním updatem to znovu potvrdili, ale naprosto nepochopitelně selhalo předchozí vedení Bungie v čele s Parsonsem.

I když Marathonu nemůžu přijít kvůli Destiny 2 na jméno, musím uznat, že je to kvalitní a v mnoha ohledech originální hra. Jenže tady naráží na přesycený trh extrakčních stříleček, z nichž jich je několik velmi kvalitních. Když se k tomu přičte fakt, že extraction shooter hry nejsou zrovna mainstream, vychází z toho jediný závěr. Že si Bungie ukončením vývoje Destiny 2 uřízli větev pod vlastní prdelí.

• aspa

asi máš ve všem pravdu, až tedy na konec, tohle jde za Sony ne za Bungie, Bungie jsou jen zaměstnanci Sony a musí poslouchat.  

Věřím, že Bungie chtělo udělat trojku Destiny, protože dvojka nabobnatala tak, že těžko bude oslovovat nové hráče, ale Sony to vidí jinak. 

Takže nevidím důvod, proč bych měl přát Bungie konec, proč bych měl přát konec Ninja Theory a dalším. 

• pretože nemožno ospravedlniť existenciu štúdii s ročnými rozpočtami v desiatkách milónov, ktorých hry sa nepredávajú a tvdenie, že za to môže sony a nie bungie je nezmysel môžu za to obaja.

• Vopi

Vývojáři First Berserker: Khazan nebo Wuchang: Fallen Feathers by asi nesouhlasili s tvým tvrzením

• proč? Minimálně Wuchang: Fallen Feathers měl slušné prodeje. Jestli pak devs zavřeli krám, to mohlo být z moře jiných příčin, nevím. Každopadáně vidím komu se daří a komu ne. A pro mě za mě, 99 % západních studií muže krachnout.

• Podle tebe nebo podle streamerů a social media botů co diktují tvoje myšlenky?

• aspa

pravděpodobně je to další lumík od Asmongolda. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit