Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • za mě to bude hra kterou si zahraju i když tam Kratos nebude, jeho příběh za mě hezky uzavřeli. Počítal jsem spíš že budeme v další hře hrát spíš za Atrea ale stejně počítám že to bude příběhově pecka. Přiznám se ale že se nejvíce těším na předělávku trilogie, nedávno jsem si z nostalgie pustil 1 díl a pořád to má své kouzlo :D  

• Jevo83

Za Atrea som ochotny hrat iba ak ho na zaver rozmlati kladivom nejaky titan

• Johny666

inu co z toho, když si to nezahrajem na pc ? :(

• Martin27

Kup za pár peněz PS5. Na bazaru ho seženeš za cenu dražšího SSD disku do PC.

• Johny666

inu... není to tak, že bych na ps neměl, mám měsíc sestavu s 5080, ale já jsem se nikdy nenaučil prostě ovládat ovladač .. zkoušel jsem to párkrát, ale jak se říká, starého psa novým kouskům.... na klávesnici jsem přehrál dva díly ori, dva díly hollow knighta... a spoustu jiných her, co mi doporučovaly ovladač. je mi 38, hraju asi tak od 8-10 let, první pc 486. a prostě ovladači jsem nikdy nepřišel na chuť... porty od sony mi dělaly posledních pár let doopravdy radost a všechny je vlastním. když jim to holt "kazí výdělky" tak asi kazí no.. ale konzolistu to ze mě neudělá..

• honcka

já to dělám, že si půjčím ps5 od kamaráda a o single player exkluzivky se šábnem

• Jevo83

Toto neni trolling - Sarko, vsimli ste si v redakcii, ze s Faye mate trochu podobne crty tvare? 😀 

Dalsi diel na seba potom berie Jakub?😎

• Proky

Je to tak. Na úvodní fotce je podoba velká 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit