Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chápu strach z úniku disku před vydáním ale doufám že to nebude nový standard. Hry kupuji v diskové podobě protože je po dohrání můžu vrátit v obchodě a když to dohraji v rozumné době tak se mi velká část peněz vrátí zpět. V digitální formě se mi vyplácí kupovat hry pouze v brutální slevě, protože vím že mi už zůstanou napořád dokud se teda nerozhodnou vypnout servery a ukončit podporu pak mi zbyde v knihovně mrtvá hra (mrk,mrk Anthem, New World )

• Jevo83

Akoze ich mozes vratit v obchode? Akoze second hand bazar?

• Smarty například to přímo nabízí ale i Bílá Myš nebo Xzone. Hru si zahraješ a přineseš zpět do obchodu kde ti vrátí část peněz zpět. Ve Smartech dokonce mají že když si koupíš bazarovou hru a vrátíš jí do 14 dnů získáš zpět 70 procent její ceny. Při nových hrách zase mají že když přineseš něco v hodnotě nad 250 kč výkupní tak ti dají na novou hru další 200 slevu. Nedělám reklamu jen píšu jak to dělám já :) Nevím jak je to třeba na Slovensku ale vím že minimálně Xzone  tam funguje taky tak.

• Jevo83

Fuha akoze chapem preco to robis ale ja som skor zberatel, ked uz to hram, nechavam si to ako trofej:)

Z pohladu tych shopov mi to pride ako divne cash flow hratky. Neviem aku maju marzu na jednej krabicke s hrou, ale zrejme ked to vratis v ramci mesiaca tak to zoberu nazad za ich nakupnu cenu, marzu si nechaju, takze pre nich je to vyhodne - na konci dna maju sice naskladnenu pouzitu hru, ale na ucte tie iste peniaze co by za nu mali, keby si ju nevratil.

Mozu ju tak predat 2x a zvysit zisk. Ktovie ako je to vedene v uctovnictve, ale s tym asi suvisi preco ju musis vratit v nejakom casovom limite. (Alebo s licenciou a reklamacnymi podmienkami).

V kazdom pripade good for you, nic pre mna😎

• Ja by som tiez do bazaru hry nedaval, ale na druhu stranu vyuzivam, ze ludia davaju. Uz sa mi podarilo velakrat kupit hru, ktoru som chcel mat aj fyzicky, za velmi dobru cenu v skvelom stave. Na Slovensku to robil Brloh "odjakziva," a pokracovali v tom aj ako JRC aj ako, tusim teraz, Smarty. Ale robil to aj Gamestop tu v Nemecku (ktory tusim uz skrachoval, minimalne pobocky kam som chodieval uz nie su, neviem ci nejake zostali).

• 0011

Jako taky sbírám hry, ale tenhle obchodní model na konzolích funguje přes 40 let, to seš s tím fakt jako doteď nesetkal?!

• Jevo83

Setkal, ale ked som mal 16r nesnazil som sa pochopit financny model😀

• SlavicBes

hra bude viazana na ucet, cize nikto by ti disky neodkupil

• ještě jsem se nesetkal s hrou co by byla v CD formě a vázala se na účet, vím že jsou hry jako třeba Doom Dark Ages u kterého na disku bylo minimum dat a většina se stahovala z internetu, ale o tom o čem mluvíš ty  jsem neslyšel 

• Je to tak vesměs u všech PC her. GTA to nyní díky aktivaci kódem přináší i na konzole.

• Jj u pc to vím, tam CD u některých dávají ale je zbytečné, protože je tam aktivační klíč na Steam třeba a přímo na účet . Moje PC už mechaniku ani nemá když jsem si ho skládal tak jsem v tom neviděl smysl.  U konzolí ale když je hra s  CD tak je to přímo licence k té hře. Ale chápu samozřejmě vývojáře GTA že nechtějí žádné úniky. Proto žádná disková verze než to vyjde. Je možné že po vydání udělají i verze s diskem.

• Znovu hrateľnosť vôbec neriešis? Ako preklenies obdobie herného sucha keď nič extra nevychádza?

• herní sucho už ted moc nebývá a já osobně ho řeším POE2 😂

• No a takové chování Rockstar právě nechce, ubírá jim to zisky.

• bodmrazu

Bonusy vypadaji fajn, tak teda asi predobjednavka deluxe edice za stovku a pak cekani ;-(

• Tak ten chybějící disk je podle mě největší bomba. Jako čekal jsem cenovku 100 a třeba 120 dolarů za standardní a premium verzi ,.. takže mile překvapili.  Ale že nedostanu disk to mě fakt nenapadlo .... 

• Disk sa pri povinnej on-line aktivacii a zero-day patchoch bohuzial neoplati a nedava zmysel. Ak by to bolo, ze o 5 rokov vydaju kompletne opatchovanu, GOTY ediciu so vsetkymi DLC a bez aktivacie, vtedy sa oplati disk... ale to mozem(e) iba snivat.

• K čemu taky disk?

• JohnHonza

joo tak tys v roce 2026 kde je internet všude nečekal.... rly... víš že disk je větší náklad.. a zbytečnost kor když se ti licence gta dává na učet... takže to stejně neprodáš 

• Spiker01

To já čekal, byly spekulace, že fyzická verze vyjde později (což bych preferoval já) nebo vůbec. Kvůli spoilerům a krádežím v lisovnách po celém světě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit