Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bububu 😀

• Bubici

Takhle velká hra bude mít určitě své mouchy. Otázka tak zní: v jakém vyjde stavu? Pokud se bude muset čekat třeba několik měsíců, tak to nebude s těmi prodeji tak horké. A ten kdo má předobjednávku - tak kdo si počká, ten se dočká 🤭

Jenom mě to tak po různých zkušenostech samovolně napadlo. A to nejsem negativně založený člověk, tak to berte jenom jako druhou stranu mince. 

• Saramane

Jojo, Rockstar je proslulé tím, že vydává rozbité hry, které musí patchovat půl roku dokud nejsou v hratelném stavu. Skvěle jsi to odpozoroval.

• KrPa

jo tim byl prosluly i CD projekt, dokud nevysel na konzole cyberpunk ze?

• Witcher 3 vyšel na konzole v naprosto žalostném stavu, 20FPS byl v bažinách standard, port na Switch je pořád jeden z nejhorších portů vůbec na Switch. Witcher 2 vyšel s ochranou, která ničila absolutně výkon, tak všichni crackovovali, do doby než to odstranili. Takže CDP to měl v DNA vždy, jen se to vždy přešlo.

No a optimalizace GTA taky není moc slavná historicky, hrál jsem tedy naposledy IV na PC a to byla katastrofa, ale když si dohledáš GTA na konzole, tak taky nikdy nedržely 30FPS.

• Jevo83

Tak ale IV na PC bol najznamejsi GTA pruser… a napriklad take GTA 1 nemalo ziadne problemy… ani 2😀

• yeniczek

Online GTA 5 vyšel v naprosto žalostnym stavu a to je něco, co (bohužel) zajíma na novém GTA nejvíce lidí.

• Proky

Gta online mě vůbec nezajímá. A nevím kolik % hráčů gta 5 ho pravidelně hrálo, ale tak nejaksi myslim, že to bude kolem 40%. Takže spíš většina lidí čeká na single. 

• Souhlas. 

Proto si počkám na ultra wide verzi, která už bude pěkně opatchovaná..

Vůbec mi nevadí, že si počkám rok, nebo dva. Her je fakt mraky, a času málo.. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit