Konec jedné éry: Sony definitivně zařízne fyzické disky pro PlayStation
-
Sony samozřejmě nepotřebuje socky, které hru dohrají a prodají na bazaru. Já před lety kupoval PS5 bez mechaniky a teď se jen směju, když čtu diskuze na PS blogu k tomuto oznámení.
-
Doufám, že místo přežitých médií a krabiček se dočkáme rozmachu reklamních předmětů a postaviček. Abychom nezůstali uhlíkové stopě nic dlužni.
-
-
třeba se budou prodávat krabičky dál s kodem jako u Nintenda. Ať žijí plasty!
-
-
Disky zařízli, aby mohli více zdražovat, sice se budou vymlouvat, že 80% kupovalo před digital, ale i tak disky byly určitá páka na Store. Už teď se jede politika slev na deluxe verze, které stojí přes 2000 Kč. Ceny starých her jsou místy nehorázné. Očekávejme dražší hry, menší slevy, více Deluxe edicí, delší okna pro majitele Deluxe edicí.
-
Ani by mně to tak nevadilo, kdyby PS Store nebyl tak extrémně předraženej a neprodávali by x let starý hry za plnou palbu. Jedině z tohoto důvodu jsem měl původní PS5 a teď i PS5 Pro s mechanikou. Jo, bazar byl fajn, ten bohužel umře. Na PC funguju bez mechaniky jakou dobu a je to normální, jenže ty ceny digi pc her jsou trochu jinde že…
-
Dalsi hrob konzolistu... Konzole za 30K k tomu ucet, ktery nedejboze ti nekdo muze ukrast.. Zadne offline hrani.. A nejhorsi, SONY porusilo svuj slib prenositelnosti...
-
-
"Dalsi hrob konzolistu... "
A kam ti konzolisti co tak bazírují na fyzických médiích a odmítají digitální distribují půjdou? Na PC? :-D
-
-
Pé-eS pětky s mechanikou se budou ještě přeprodávat za 20000 :)
-
Čierny deň pre všetkých zberateľov.