Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nuz mam BF-ko rad, najma namornu cast. Odohrata hra aj DLC.

Ale neviem zistit, co je az tak vylepsene. Hrane na 4k 40+ TV, oboje. Zeby som pocas hry mal pocit, ze vidim graficky nieco lepsie, aj ked mam novsi system a detaily dost vysoko? Iste, textura postav sa zlepsila v cutscenach. 

Zial UBI ako to uz tradicne chodi neopravil stare problemy ovladania a co fungovalo, to dodrbal. Moj pirat nema problem skocit sipku dolu z vrcholu hradieb pevnosti, aj ked mam pohlad vytoceny hore a je jasne, ze dole ist nechcem, to iste pri presune po staznoch a rahnach lode. Nedokaze sa poriadne zachytit a vysplhat na lod. Nedokaze obist bocne lana, aby po nich normalne vyliezol hore na stazen. 

V boji, aj ked si navolim pistole a stlacim zamierenie, musim opakovane zvolit pistole, lebo podla UBI sme vsetci retardi, ktori nevieme si zvolit zbran. Ze ma to stoji zivot, to ich nezaujima. Ze to je uplne nefunkcne, to im je jedno. Ale kedze v povodnom BF to normalne fungovalo, tak to museli rozbit.

Minimapka na lodiach zobrazujuca nebezpecenstvo zmizla tiez. Okamzite miznuci popis lode, na ktoru pozeram dalekohladom, ked so mnou more trochu hrkne, je debilita ako voda v kosi. 

Bol by to dlhy zoznam. Zial stale sa len potvrdzuje, ze UBI je extremne toxicka a extremne neschopna firma. Co dokazuju ako hry, tak ich herny klient (napr. likvidacia offline hrania), tak ich web.

• Morraw

Škoda, že mi utekla sběratelka, ale znovu bych to už nehrál. Zajímavé, že volba padla na díl, který toho s assassiny měl nejméně společného.

• iSpirit

no, láká mě to, láká. Je to poslední AC, který jsem dohrál, od té doby jsem zkoušel jen ještě Valhallu a ta byla příšerná. Na druhou stranu bych chtěl hrát v takové kvalitě něco jiného než to, co jsem dohrál. Tak snad se dočkám remaku Unity, ten jsem minul a rád bych si ho zahrál. 

• Unity vypadá a hraje se pořád dobře. A jelikož do něj letos i přidali 4K a 60FPS pro konzole, tak bych moc s remakem nepočítal.

• Na hru se neskutečně těším a o víkendu se jdu plavit do Karibiku :D Jinak recenze pěkně napsaná, přiznám se že i kdyby měla 2 z 10 tak do toho jdu ale 8 z 10 je krásná známka :) 

• Za mě není slabší nový obsah ani Assassin Hub žádná vada na kráse, tohle je pro mě osobně pořád 10/10. Nejlepší AC hra a jedna z nejlepších open-world her vůbec.

• sakra zase jsem klikl na nahlásit místo reagovat, prosím ignorujte moje nahlášení, každopádně souhlas  za mě taky nejlepší díl ze série s tím že jsem hrál úplně všechny díly, druhý nejzábavnější pro mě byl Origins kvůli zasazení v Egyptě i vcelku povedený příběh, jinak třeba různé fantasy vzhledy mi nevadí ve hře, beru to jako když už máš příběh dohraný a chceš  se vyblbnout proč ne, hra je od toho že to je hra nepotřebuji věrohodnost na každém kroku . Jen dodávám že je to můj názor nikomu ho necpu :D  

• Hidden

Otazka, pokud by se mel Black Flag Resynced prirovnat k modernim dilum AC - da se rici, ze je pocitove a designove diky vsem vylepsenim zminovanych i v recenzi s nimi srovnatelny a nebo v nem je nejaka "zatuchlina" puvodni hry? Pro priklad co myslim uvedu remake Oblivion - sice vypadal vizualne tak nejak (s rezervami) soudobe, ale to ze je to jinak stara hra bylo ze vseho dalsiho videt na sto honu.

• cms.sarka-tmejova

Na mě právě působí moderně, jen bez těch věcí, co se mi na moderních AC začaly zajídat, zatímco zatuchlinu vyvětrali. Ale chápu, že to je subjektivní a někdo špatně skousne, že třeba na spoustu míst existuje jen jedna daná parkourová cesta apod. Stejně jako nemůžu soudit z pozice člověka, co původní verzi nehrál a sérii zná třeba až od Odyssey.

• "

to by chalo aj kratky suhrn pohladu redaktora ktory povodny BF hral O:-)

recenziu si precitam casom, ale mam dve "palcive" otazky:

kedze je to od UBI, asi treba aj UBI ucet ci? (aj pri kupe cez steam)

A NAJMA - stale tam je milion roznych veci na robenie co skor otravuju casom? napr. nahananie skladieb pre posadku... (sko v povodnom BF som to po prvych 3 vzdal)

PS. kazdy sprvany chlap zhliadne pred hranim "Master and Commander The Far Side of the World"  :D

• cms.sarka-tmejova

Huh? Hrála jsem všechny díly, Resynced na PS5, takže s Ubi účtem neposloužím, o množství nepovinného obsahu v recenzi píšu…

• sorry, zle som pochopil poslednu vetu O:-)

co sa tyka Ubi uctu, pre ostatnych:

kupil som hru cez UBI a je tam taka moznost ak mate ucet a hrali ste ine UBI hry, ze ak mate nazbieranych aspon 100 UBI kreditov (tie nazbierate hranim UBI hier a vazne 100 nie je tazke nahrabat par hodinami hrania) tak pri kupe ich mozete pouzit ako zlavu/slevu, cize mna stala Deluxe verzia 55EUR daco, pricom klasicka DELUXE cena je 70EUR (ci uz Steam, Epic alebo priamo UBI)

pozeral som aj "sede" obchody a deluxe tam tiez stoji 55-56 EUR, standart sa hybe medzi 46-50EUR, pouzitim UBI kreditov je cena standart 48EUR.

• Hidden

To jsem chtel vedet, diky za odpoved. :)

• Proky

Zatuchlina? BF byl pořád lepší než 3 nejnovější assassini. Kéž by ty nový díly dostaly více té zatuchliny, jak píšeš. Od Origins to už není ono

• Hidden

Tou zatuchlinou nemyslim ani tak herni mechaniky nebo pojeti, ktere jsou treba sice starsi, ale porad i dnes funguji, ale veci, ktere jsou proste uz objektivne prekonane. Puvodni Black Flag jsem nehral, takze v tomhle nemuzu srovnavat, ale kdybych mel vypichnout jednu vec treba v pripade zminovaneho Oblivion, tak world building/level design proste je v remasteru dnes uz bolestne zastaraly.

• Jevo83

Jediny problem tych hier zadefinoval v ich pociatkoch paradoxne Vaas, tym ze spropagoval definiciu sialenstva.

Komicke, ze prave ich vlastne herne svety ju splnaju na 100%.

Forma ja vzdy krasna, len ten obsah…

Japonsko uz bolo skutocnym utrpenim a pribeh ma lepsi hadam aj commander keen

• Ta Vaasova definicia by mi tu nevadila, keby UBISoft okrem absolutne desiveho webu a launchera (a likvidacie offline) v pripade hier okrem samotneho opakovania sa nemal tu prisernu vlastnost: Drzi v systeme stare chyby a problemy, ak nieco opravi prida aspon 3 dalsie toxicke ficury.

Far Cry od 3 ku 6 je v tomto smere priserne rozkmitana sinusoida. A 6-ka je tragedia.

No nic, uvidime, aky byde Black Flag remake v praxi. Tiez tam bolo par veci, ktore som neznasal, ale inak povodny mam stale na disku a obcas ho spustim, ked si chcem zapiratit. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit