Bizarní historie Need for Speed: Od Semira v Porsche po anime křidélka
-
A mě by se teda remake NFS Porsche líbil. Fakt nepotřebuju 500 vozidel. Klidně ať jich je jak NFS PU, ale ať stojí ta fyzika za to. Já to tenkrát hrál na volantu s foce feedbackem a to jak se ty starší modely praly s řidičem, to byla bomba. Ta kariéra a odemykání novějších modelů, to byla fakt super.
Ale chápu že teď by to u současné uspěchané generace narazilo :-) mě bylo v roce 2000 krásných 22 let a volant jsem si koupil kvůli téhle hře a tu hru jsem měl upirátěnou, protože tenkrát stála víc než ten volant :-)
-
-
Tak oprava, hra samozřejmě nestála víc jak volant, ale po nákupu volantu už nebylo ma hru. Ta osla mě v té době stála cca 1.700 korun. Zatímco volant byl kolem 5.000.
-
-
Aký je najlepší spôsob ako si zahrať NfSU2 dnes?
-
První MMO bylo Motorcity Online, který bych tu určitě čekal. Upřímně moc nechápu, proč byla vybráno cca 2/3 dílů a nevznikl článek na všechny. Ale zrovna týden zpět jsem o té sérii přemýšlel, hlavně o dílech Blackboxu, když jsem řešil design a konečně mizící extrémní minimalismus. Protože jestli dokázali NFS od EA Blackbox něco geniálně, tak to byla designová stránka a atmosféra. Forza by se tu měla učit. V NFS Carbon a zejména následujícím ProStreet to dotáhli k absolutní dokonalosti. ProStreet byl festival, ne Forza.