Vyzkoušejte, jak dobře znáte UI: Poznáte legendární hry jen podle jejich rozhraní?
-
Tak ja som vam to spocital. Kym som presiel 15 otazok, vyskocilo mi 22x pop up okno s reklamou na mobile (ano pri niektorych otazkach 2x.) Do toho pri kazdej otazke reklama nad otazkou aj pod otazkou. To je dalsich 30 zobrazeni. Kym som spustil kviz tak uvodna stranka plus clanok plus okno spustit kviz dalsie 4 pop upy, 1 reklama cez cely screen a 6 reklam fixne na stranke. Po vyhodnoteni 2x full screen reklama hned po sebe a jedna pop up.
Takze urobenie kvizu znamenalo 66 zobrazeni reklamy. Ani neskusajte spominat Premium, lebo to je vydieranie a nie pridana hodnota.
Teraz, ked je Ales sef obsahu Tiscali, tak asi zase nie ste uplne bez vplyvu na celkovy dizajn nie? Otras, fakt.
Nech si chlapci a dievcata z marketingu precitaju zakladne marketingove zasady o tom, kolko embedded, sticky a pop up reklam sa odporuca. Takmer 30 popupov pri jednom clanku je normalne peklo nevidane ani na zavirenych piratskych po..o strankach z Malajzie
-
U páté otázky mi došla trpělivost s tím, že na mobilu mi při každé otázce a scrollu dolů na možnosti zakryla varianty na 5 vteřin reklama. A jako třešnička na dortu pokaždé ta samá. Tak jsem si v duchu zapsal plný počet bodů a zavřel.