Fallout 3 a Fallout: New Vegas remastery oficiálně: Bethesda potvrzuje veřejné tajemství
-
Fallout 3 som si náramne užil, napriek silnému heitu skalných fanúšikov 1,2... BTW Neviete či web madbrahmin ešte funguje ?? :-DD
No a Vegas som dovtedy odkladal, až to strašne zostarlo a dnes to už nie je aktuálne, takže oba remastery privítam s rozkročenou náručou...
-
-
Ja len nechápem čo tam chcú remasterovat, tým hrám nepomôžu lepšie textúry a nalestit...minimálne engine z F4/F76....
-
-
Fallout 4 predal toľko kópii? To ma úprimne prekvapuje. Hlavne preto, že sa okamžite nepustili do fallout 5 ale nechali značku vychladnúť.
Remastery predpokladám, že vydajú budúci rok na jeseň, F5 2030?🤪
-
-
Pustili se do Fallout 76
-
Bethesda poslední dobu ždíme hry, dokud to jde a do nových se nehrne. Pokud se F4 prodává, tak pro ně není důvod k dalšímu dílu. Totéž Skyrim.
-
2030? I ty optimisto... hra je ve fázi preprodukce, 2032 nejdřív a to jim fandím.
-
-
Podle mně jim to bude dělat externí studio. Na trojku bych tipoval ty Francouze, co jim remasterovali Oblivion a NV možná aspoň z části Obsidian. Tím by se to mohlo trochu urychlit.
-
-
-
Já bych chtěl Fallout 1 & 2 :)
-
New Vegas na Switch 2 pojď sem!
-
U Las Vegas se na ten remaster dost tesim, protoze se na to neda koukat. Jsem to loni rozehral na stteamdecku a opravdu to nehezky zestarlo.