Halo: Campaign Evolved – recenze spartánsky dvojsečného remaku
-
Souhlasim s hodnocrnim hral jsem vsechny dila a svet Halo miluji , nevim jestli je uplne dobra volba temhle engine, musel jsem natvrdo vypnout filtr a jiny kraviny ale treba Halo 2 hraju nyni v 4K a graficky uplne nekde jinde. Dale mi prysla hudba nejaka horsi nez na originale za 50E docela malo , skoda.
-
Toto je spis parodie na halo... fuj
-
Gdě Pavel?
-
Hraje se to skvěle. Asi první hra, která na UE5 vypadá fakt hodně dobře (když vypnete film grain a další blbůstky) a zároveň i stabilně běží.
Začal jsem hrát hned na Legendary a je to nářez. Větší množství nepřátel a vetsi agresivita dost podstatně ovlivňují celou dynamiku hraní. Hned v první misi máte fakt pocit, ze vas napadl početnější nepřítel a jde vám o život (a taky jsem tam asi 20x chcíp)
Úpravy v příběhu zatím nemůžu hodnotit, ale osobně nejsem Halo purista. Za mě se remake povedl a je to dobra alternativa pro moderní audience.
-
já hrál všechny díly na Xboxu a ted jsem si pořídil tenhle díl na PS5 Pro a musím říct že mě to baví, ty tři originální mise rok před událostmi jsou za mě udělané dobře, souhlasím s tím že až to dohraju už se k tomu vracet nebudu a budu pokračovat zase 2 na Xboxu :D ale za mě by si hra zasloužila bodík nahoru za to jak to zvládli zpracovat. Jinak pro neznalce a majitele Xboxu, pokud vás zajímá proč hned na začátku hoří loď a jde po vás celá flotila Covenantu zahrajte si jako první Halo Reach jenž je součástí Halo Kolekce kterou lze sehnat za pár stovek a je tam 6 her :D
S tím že Reach vysvětluje události před prvním dílem a je zpracován skvěle (nehrajete ale za MC ale za někoho jiného, nebudu spoilerovat)
-
Na PS 5 pro bezi stabilne v 60fps a zatim je to velka sranda :-)