Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaelfoucault

Kdybyste s sebou prozíravě vozili speed, nemuseli byste brečet kvůli tomu, že není k dostání kafe. 

• Podle náhledovky to fakt vypadalo na další článek o God of War Laufey.

• na tom festivale by mi bolo dost zle, ta plejada pastelovych farieb + farebne nasvietenie je cisty grc (aspon z toho co som doteraz videl).

k FF14 mam zmiesane pocity,  hral som A REAL Reborn a nikdy som nemal moznost Free trialu aj ked snaha bola, po rokoch .... 

Vidim to tak ze ak raz si zaplatis mesacne predplatne tak na free uz nemas narok, cize by som si musel zalozit novy ucet, skoda ze sa viaze na moj mail  a podobne. Cize v podstate na Free trial nemam narok. (a zalozit si novy mail mi uz FF14 nestoji). Podotykam ze som mal nejaku "deluxe" verziu gry s par itemami do hry (mounti, klobuk z FF1 a dalsie)

Kazdopadne, FF14 sa da dost hrat ako single player Final Fantasy. Dost to stavalo na pribehu a z toho co viem stale to taha dobry pribeh. +Dungy a podobne mozes behat nenutene s pullom. A zaujjimavy je charakterovy vyvoj, aneb jedna postava moze mat vsetky povolania (to sa asi nezmenilo)

• tak snad mi vyjde ten trial, nevadilo by mi zaplatit jednorázově za hru ale platit každý měsíc nechci

• nie nie, ja som skor vynimka ako pravidlo. +su to uz roky s5.

verim ze ten free trial ti vyjde ako mnohym dalsim :) nemal by si platit do tusim konca 1 rozsirenia a mas tam az vysoke desiatky az stovky hodin hrania FF

• cms.sarka-tmejova

Nene, už jsou tam rozšíření až po Shadowbringers (aka 3. datadisk, docela velká část komunity ho doteď považuje za nejlepší)

• ja som v podstate pisal z pohladu niekdajsieho starsieho hraca FF14, uz to az tak nesledujem ako kedysi. Ale vedel som ze uz to rozsirili, no kedze free trial mna musi obchadzat tak ten strateny zaujem je asi pochopitelny.

BTW. kolko vlastne casu zaberie uz vobec base game + prvy datac?

jo a ked uz tu mame sefku z redakcie, otazka: planujete kuknut/recenzovat nove rozsirenie Grim Dawn?

• "Realm Reborn + Heavensward" samy o sobě jsou klidně tak okolo 60h pokud se soustředíš pouze na MSQ (main scenario quest) a mnohem víc s ostatním obsahem.

Se "Stormblood + Shadowbringers", které jsou momentálně součástí free trialu se pak dá bavit o 100h+ MSQ a další stovky hodin ostatního obsahu.

• Reakce na příspěvek:

vidim ze sa to riadne posunulo vpred. v basic sa povacsinou tiahlo za Magitek mountom a tot vso :)) ale v podstate su to tak davne roky ze system ako sa to hra som uz povacsinou pozabudol, ale spominam ze dungy boli clekom fun a MSQ som riesil velmi pozvolne. (aneb pri tej moznosti mat na jednej postave vsetky classy zabralo hooodne casu vobec levelit.

• já nad tou hrou přemýšlím už dlouho ale nevím jestli má cenu to hrát pro někoho kdo hraje čistě sólo a nemá tisíce hodin na to :D

• cms.sarka-tmejova

Sólo hraní je právě při nižším nasazení úplně v pohodě, i jen z hlediska příběhu čtrnáctka docela stojí za to. Velkou výhodou je, že dostaneš fakt stovky hodin fajn obsahu zadarmo v rámci free trialu

• Děkuji za cennou informaci :) když si nemusím platit to členství abych si hru užil tak to zkusím, to mě právě odrazuje nejvíc, nechci si zaplatit členství když nemám prostor abych to hrál tak často. 

• Ta ilustrační koláž v úvodním fotu je super 👍 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit