Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám že půjdou i všichni co dělali na remaku Halo. Celý západní AAA herní průmysl potřebuje vyčistit. Je tam tolik zbytečných lidí co jen navyšují ceny projektu a nepřináší hodnotu. WoWko udělali ve 40 lidech proboha. Na co potřebuješ desítky HR odpadu, asistenty managerů pro odpolední pauzu, či experty na texturu látky ve větru při západu slunce. Všichni ven, nová dravá kreativní krev dovnitř.

• Derp_1337

"Celý západní AAA herní průmysl potřebuje vyčistit. Je tam tolik
      zbytečných lidí co jen navyšují ceny projektu a nepřináší hodnotu"

Uvědomuješ si, že kvůli AI se propouští hlavně koncoví vývojáři. Ti "zbyteční lidi navíc" (projektoví manažeři, vrcholoví manažeři, marketingový team, atd. atd.) tam zůstávají dál.

• AI se přeceňuje. Je to extrémně drahý a pokud to nevede někdo zkušený tak i dost hloupý. Denně s tím pracuju tak to vím. Ano nahradí to juniory z indie co píšou špagety kód, ale můj příklad s WoWkem platí. Nikoho z těch 40 lidí co ho vytvořili by to nahradit nedokázalo protože nešlo o kód a zbytečné tasky ale vizi a skill. Ale ano máš pravdu že zbytečné HR a manažery bych vyházel stejně a s tím nemá AI co dělat. Jen berou budget na kvalitní lidi co opravdu dodávají hodnotu.

• Zadarmo drahé. A že je 33% "vývojářů" bez práce? Podle mě se z firem jen odstranila pleva a vyžírky.

• victor

"A vývojáři nebudou mít co žrát ...."

Jasně AI zabila překladatele a dříče kódu ,zatímco management a kreativci zůstávají s efektivní AI . Na tom není nic tak strašného k pochopení. Člověkohodiny klesají a výsledek se zdá být stejný .

Ale zpátky k bundlu ....asi dvě tři hry co mne zaujaly i dřív tam najdu ale ICH.to není dobrá platforma ke sbírání ....

• Tomu bych nevěřil. Korporáty zavírají malá studia, která pod ně spadají a neptají se, jestli jsou schopní, nebo ne. Jen prostě např. neměli očekávané zisky, což rozhodně byla jejich chyba a nesouviselo to s tím, že se někdo rozhodl, že ono úspěšné studio na SP příběhové hry udělá multiplayer střílečku...

• Tango

😂😂😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit