Jak hodnotí ve světě Beast of Reincarnation?
-
Mám za sebou 4,5 hodiny a jsem velmi spokojen. Dostal jsem přesně to, co jsem od hry očekával (sledoval jsem celý vývoj = neměl jsem nerealistická očekávání a přesně jsem věděl, co dostanu) a známky si na mnoha serverech odnáší hra velmi solidní. 8,5/10; 8/10 a 7/10 fakt není průměrná rychlokvaška. Ale to je úplně jedno. Názory lidí (kor dnešních "hráčů", kteří neváhají plni nenávisti strhat absolutně cokoliv, včetně desítkových her a skutečných uměleckých skvostů) mě NAPROSTO vůbec nezajímají a na recenze a čísílka u nich, jsem přestal dávat potom, co jsem překročil třicítku (možná dřív). Doslova jediné měřítko na hry je pro mne: baví/nebaví. A Beast mě sakra baví. Rád si recenzi přečtu, ale směrodatná pro mě není ani smykem. A fakt nejsem cvok, abych dával na dnešní "hráče", kteří ve všem vidí woke, vše haní, nic nedocení a ještě si s gustem rádi na cokoliv odplivnou a hodnotí hry jako CELEK z traileru na youtube. Šašci.
-
-
Na to,jak te nazor ostatnich ale NAPROSTO vubec nezajima,je tvuj prispevek ponekud hystericky,pane fanboy..😁
-
Klidně se u toho i ukájej, mně je hrubě přes 40 a tohle bych nehrál ani zadarmo - stáhnout načerno se to dalo už několik dnů před vydáním. Hodnocení na Steamu, které je dost vypovídající (ať se ti to líbí nebo ne) mluví zcela jasně. Pokud máš zájem o konstruktivní debatu, tak tady vypiš ty strhané desítkové skvosty, protože tenhle brak mezi ně určitě nepatří.
-
Aký je súbojovy system? Som úplne márny na parry a kvôli tomu neschopný hrať napríklad krásny Lies of Pi.
-
Mrzí ma, že nie je k dispozícii demo. Lebo ja ako antitalent na souls hry netuším, či do toho ísť alebo nie 😐
Mal som to ako jednu z top 3 najočakávanjších hier tohto roka, art style a celkové vyznenie hry ma veľmi láka, len tie súboje, no neviem. Čo myslíš, mám to risknúť?
-
-
-
dopadlo to furt lépe než Relic the First Guardian 😂
-
-
No to jsem chtěl napsat, že to jen profičelo. A tady tohle na mě taky pusobi moc genericky. Osobně dávám poslední naděje do Mortal Shell 2, které vychází take tento měsíc.
-
-
To vypadá taky příšerně genericky. Ty levné Unreal Engine 5 hry mi připadají všechny na jedno brdo. Pokud by mě někdo donutil v tomhle vedru zapnout novou hru, tak bych asi volil The Sinking City 2, což je taky budgetovka na UE5, ale alespoň to není špatná stá kopie Dark Souls.
-
-
Ja jsem souls-casual-enjoyer a bohužel nějakou větší hloubku u těchto her nedokážu docenit. Takze si vybiram většinou co mě zaujme vizuálně. A na Sinking City 2 se přecejen jen těším, tak snad to dobře dopadne.
-
-
ted je free Beta i na konzole, hrál jsem a je to za mě super, ta grafika, boj i svět je daleko lepší než první díl. Navíc přidaly dorážecí údery které nemají všechny stejnou animaci ale připomínají fatality z Mortal Kombat :D Už se těším až hra vyjde, mohu doporučit.
-
-
Díky, ta informace o betě mě minula
-
-
-
-
Za mě další nevkusný cosi.. sakura strike happy to pass
-
-
Miluju tyhle odsuzující, jednovětné komentáře 🤡 Nevkusné cosi... Na to, že na tom dělal např. i borec, který se podílal např. na designu a artech pro Nier Automata, Wild Hearts a další kousky... No, nic. Tyhle ublité komentíky českých hráčů, podle kterých NIC, ale ZHOLA NIC za celý rok nevychází... LOL.
-
-
On tam někde píše, že celý rok nic nevychází? Jinak je úplně jedno kdo na tom dělal, když ta hra ve výsledku není dobrá. Na to, že tě názory lidí cituji "NAPROSTO vůbec nezajímají", máš překvapivě nutkavou potřebu tenhle blitek obhajovat. Klidně si ublinkni i na mě, ale tahle hra stejně zůstane neúspěšným paskvilem.
-
-
U jeho příspěvků si vždycky ublinknu já. Ta jeho pozitivita je až toxická a přesně jak píšeš, kdyby ho to nezajímalo, neměl by potřebu tu tohle vůbec psát. Štve ho, že většina má jiný názor. Což dokazují i steam recenze. To co dávají redaktoři na webech nemá smysl ani řešit, ti už jsou několik let mimo. Ale to je prostě Corvus, no (:
-
-
-
-
73 na Metacritic, takže průměrná shitka, přesně jak jsem tušil.