Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FarkyJTV

tento rok je dobry rok na hry...vela dobrych veci povychadzalo...ale ja si uz hry odkladam tych fakt dobrych vychadza uz len par rocne...tento rok to dam asi na 10 to je vynimocny rok...fomo je davno za mnou aj tym ze multiplayer hry su pernametne docheatovane...to je pre mna out...a vacsina hier je zle optimalizovana aj ked mate top stroj...naco s tym zabijat cas?radsej si fakt tie lepsie odlozim...dnes idem skusit ten HLL:Vietnam.. z bety viem ze to pojde hrozne...pravdepodobny refund a otocenie penazi do wardogs...a zas mozem cakat :D

• Morraw

Chce to mít určitou dávku disciplíny. Ostatně jako u všeho. Jinak vám zůstane knihovna plná nedohraných her, nepřečtených knih, nebo třeba krabic plných Warhammer plastu.

Osobně nekupuju nic, co nebudu hrát ještě daný měsíc. A hry zásadně dohrávám. Na Steamu 257/474 dohráno.

• vidím se v tom taky, s tím rozdílem že se mi nepoštěstilo najít vnitřní zen, ty nové hry vždy nalákají trailerem nebo hypem okolo, každý měsíc něco vyjde a musím to mít, ale čas mám minimální a i když novou hru zapnu stejně se vždy po chvíli vrátím k POE 1. Je to smutný když vezmu v potaz že jen na PS mám přes 900 her a z toho mám dohraných možná tak 50. Nechlubím se, ty hry se nahromadily za dlouhé roky a vždy pak přišlo něco nového co jsem musel mít. Zapnul, hrál hodinu dvě a vypnul. Ghost of Yoteii bude vycházet v kompletní edici a já se nedostal ani k druhému bossovi. To se při tom snažím stíhat sezony v Diablu nebo POE což je vyloženě titánský žrout času. Snad časem ten zen taky najdu, do té doby mě čeká Mortal Shell 2, Wolverine a Phantom Blade Zero :D 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit