Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě má Morrowind jednoznačně nejlepší atmosféru. Opravdu jsem si připadal jak v jiným světě, kterej na tehdejší poměry působil neskutečně živě. Dodnes když jdu někde na kopec za město a v kopcích je mlha, takovej ten náhlej předěl mezi civilizací a dobrodružnem, vzpomenu si na Morrowind. A u té atmošky bych to nechal 😉

• Pro me velke zklamani. Po Arene a Daggerfallu jsem cekal dalsi evoluci a dostal jsem degradaci ve forme Morrowindu a jeho ve srovnani s predchudci pidisveta.

• S tím v zásadě souhlasím, ale obávám se, že budeme v menšině. V Daggerfallu jsem si tu rozlohu světa vysloveně vychutnával a působilo na mě opravdu atmosféricky, že někam musím cestovat přes dva týdny (dokud jsem si neotevřel možnost teleportace). Jenže pro většinu lidí byla mapa pro fast travel jen zbytečným menu mezi zadavatelem questu a cílovou lokací. Chyby a nedodělky to jen umocňovaly. Placatá krajina a vchody do všech typů dungeonů ve formě zahradního sklípku fakt nepůsobily dobře. Opravili/vylepšili to až v komunitní Unity verzi. Na ty dungeony je myslím třeba i mod a teprve pak když má být lokací třeba hrad, tak tam skutečně je hrad.

• kulhy_parici_spici

+ spustu secretu pod vodní hladinou všude možně v tom otevřeném světě. 

• Jo Clif Raceri jsou zlo. Dlouho jsem premysle jestli se k Morrovindu vratit predtim nez dokonci Skywind, ale asi ho necham jen ve svych vzpominkach. BTW jsou v Morrovindu i zajimave questy/interakce/lokace i pod vodou? To je treba duvod proc mam Oblivion radsi nez Skyrim.

• Kverulant

Morrowind má pořád dobrou atmosféru a skvělý je, jak na dnešních PC doslova frčí. Příběh je asi ok, ale jestli hledáš něco jako lineární zajímavý příběh, tak je tam skvělý DLC, už si nepamatuju název, kde pátráš v podzemí, co se otevřelo tuším pod hlavním městem.

• readyxx

Tribunal

• JamesFaith

Pokud si dobře pamatuji, celý jeden daedrický chrám byl pod vodou.

• cms.jakub-malcharek

Spousta lokací má podvodní pasaze. Treba ve Vivecu jsou Waterworks důležitou součástí města… jestli jsou ale zajímavé, neposoudím, já water levely nesnáším :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit