Taxidermie, vlci a velociraptoři. Záběry z The Duskbloods unikly před startem bety
-
Není na PC, není zájem :-) S From Software je to v podstatě takhle jednoduché :-) Fakt si kvůli hře nehodlám kupovat další herní zařízení. S PC to už doklepu. Her je po strop. Nemusím mít vše. Hlavní je, že na PC vyjde Black Myth: Zhong Kui, dvojka Stellar Blade, Phantom Blade Zero, Swords of Legends, Wuchang: Fallen Feathers 2, Wo Long 2: Wings of Ember a Tides of Annihilation, plus věřím, že i Nioh 4 v budoucnu. Budu bohatě saturován.
-
-
DOSLOVA další tvůj naprosto zbytečný honící moment. Zalez zpátky do rezervace, Hucubusi. DOSLOVA každý tvůj koment je úplně mimo. DOSLOVA nezájem, že máš jen pc. Nikoho tohle už roky nezajímá. Furt jen mastíš pinďu jak DOSLOVA užíváš si hraní té a té hry a jakmile má někdo jiný názor, je DOSLOVA toxický atd. Hele, Jaroslave, ty vlku samotáři počatý v horách. Jdi si dát radši roční detox od internetu. DOSLOVA žádná Škoda.
-
Koupě PS4 kvůli Bloodborne bylo ve finále skvělé rozhodnutí. Jedna z nej her historie mi to vrátila. Když vezmu kolik jsem nasypal do knižních sérii, tak koupě PS4 byla poměrně levná záležitost. Ano, tak jednoduché to je.
Všichni na českém internetu ví, že hraješ na PC. Ten seznam her, co jsi vypsal, jsou hlavně čínské/korejské a japonské deriváty mnohem lepších her, které jsme hráli 15 let zpátky. Proč investovat čas do her, které vypadají všechny stejně a jedou na jednom enginu. Mortal Shell 2 má sice x lokací, ale všechny vypadají jako přes kopírák. Jedna barva, jeden styl, jeden engine. Vše krásně uniformované.
Switch si pořídím, protože je to pár korum, ale bude tu kvůli Zeldě, Xenoblade Chronicles a hlavně až bude OLED. Nevidím důvod, proč se ochudit o takové hry, hlavně když vychází jenom recykláty a deriváty na UE5.
A ano, hrát na kalkulačce bude krok dolů, ale alespoň nebudu nucen hrát ty hry z toho tvého seznamu :D.
-
-
Asi jediná hra kterou od Fromsoft nebudu hrát, Switch 2 si kvůli tomu kupovat nechci a full multiplayer hru jsem si od nich už zkusil s Nightreign, který mě nakonec bavilo víc než sem čekal ale tak nějak to už umřelo bez nového contentu. Doufám, že bokem fakt dělají na něčem jiném pro ostatní platformy a trailer pustí třeba na TGA.
-
-
Souhlas. Vypadá to docela dobře, ale ne tak dobře, abych kupoval Switch 2. Snad ale už makají na single hře. Musím říci, že Nightreign mě překvapil, hra obsahuje absolutně fantastické boss fighty a OST u těch bossů jako Caligo bere dech, ale přece jenom single je single.
-
-
jako velký fanoušek souls her asi moc nelituji že nemám Switch 2, to video jsem viděl a jako WTF ? Pod to se podepsal FromSoftware?