Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem velký fanoušek Cities: Skylines. Hrajete někdo aktivně dvojku? Je to konečně v uspokojivém stavu? V době vydání to hra po technické stránce v recenzích schytávala a vizuálně to vypadalo hůře, než namodovaná jednička... 

Nevím jestli má cenu pořídit si dvojku, nebo počkat na light verzi v podobě Lego Skylines...

• vypadá to dobře ale byl bych rád kdyby konečně vydaly Skylines 2 i na konzole :D Nebo se už rozhodli že je to tak rozbité že to nemá smysl ?

• walltar

Iceflake na tom celkem zapracoval a postupně to po CO opravuje... takže reálně je možný, že z toho něco vykřesají a potom to vydají i na ty konzole. 

• Marines

No nevím, baráky stále ještě levitují nad mapou a "služby" většinou nemakají, šílené zatížení grafické karty i u prázdné mapy je už nejspíše běžná věc. Co mi přišly aktualizace, tak většinou řešily spíše okrajové věci. Škoda, ta hra měla a má dost k našlápnutí na super hru, jenže vývojáři to asi nechtějí vidět. Já zatím zůstávám u jedničky, která maká a pořád na ni přichází aktualizace a DLC spolu s hromadou modů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit