Záběry z hraní GTA VI oficiálně. Rockstar má za sebou premiéru skoro 27 minut dlouhého segmentu
-
Další open world hra. Zbytečně přehypovaná. Spousta dalších lepších her kvůli tomu muselo posunout datum vydání.
-
same same, but different…but still the same
Dnes uz to tolik neohromí, jako když jsem dělali brajgl v GTA3, Vice City a San Andreas. Mezi 5 a 6 vyšly stovky open-world akcí v zajímavých světech. Normálně bych si to zahrál jako jednu z her, ale jak to na PC zas vychází později, tak hype bude rychle pryč
-
nemôžem sa tešiť na túto hru ked viem že proste mi bude dávať ~22 fps na psku. vypadá to podla mna brutálne ale tie pohyby kamerou su také pomalé aby sme nevideli ako to ide na 20-28 fps lmao. je to proste škoda že to nevyjde hned na pc.
-
Chtělo by to víc drog a mobilů.
-
Po 13 letech jsem teda čekal trochu víc....
-
-
Já ani ne. Čekal jsem to, co prakticky ukázali. Prostě další GTA. Tam jako nejde nic moc jinýho vymýšlet a upřímně nechápu, že jsou z toho lidi tak vydření. Určitě to bude supr hra, nicméně čekání to nafouklo do extrémní bubliny a lidi z toho dělají něco, co to není.
-
Co konkrétně?
-
-
Asi jsem viděl jiný trailer 😅
Já čekal, že uvidím moderní GTA, které bude pořádná jízda. Mé očekávání bylo naprosto naplněno 👌
-
Jako… asi ani nespadla. 😁 Tak prostě další GTA. Nijak revoluční mi to nepřišlo. Snad to alespoň pojede na PS5 Pro líp. Celkově to bylo takový rozplizlý, neostrý a pomalý. Šlo vidět, že to občas padalo někam k 20 fps. Nevím no, jestli to koupím nebo počkám na neosekanou PC verzi. Ale tak musim uznat, že ze starýho HW PS5 to mačká dost.
-
-
No já čekal že to bude vypadat ještě hůře na tolik let starým hw PS5. Očekávám, že s příchodem nových konzolí nebo až to daji na PC, že příjde i pořádný grafický update.
Vem si jak vypadala GTA 5 na PS3. Dneska už vyloženě otřesně. A když si to pustíš dneska na PC na ultra, tak ta hra vypadá stále skvěle. Možná proto ty lidi nevidí ten posun, protože vidí poslední verzi hry. Ale už nevidí jak se ta hra postupně vyvíjela s příchodem PS4, PC verze a PS5. Uvidíme za pár let, kam to dotáhnout a jak ta hra bude ve finále vypadat na pořádným stroji v 60 FPS.
-
-
S tím stoprocentně souhlasím. 🙂 Ale jako jo, prostě další GTA. Koho to bavilo doteď, bude ho to bavit nehorázně i teď. Vždy je potřeba se na něco těšit. Ta hra bude velká. Někoho nechává úplně chladným, někdo už to nemůže vydržet.
-
-
To rozplizlý neostrý se jmenuje TAA, to má každá hra už 10let..
A 30fps LOCK je jistých, to musí být každému jasné.
-
-
Kdyby ten lock byl vážně lock, tak dejme tomu, ale propady tam byly celkem velký. Ale to bych asi neřešil. Pořád je to obdivuhodný, co dokáže slabý hw té konzole rozjet. Jinak celkově ta ukázka. Já prostě nevím, nevidím na tom nic převratnýho, z čeho bych se měl posadit na zadek. Jasně, bude to vypiplaná hra do detailu. Ale co je na tom revolučního, aby z toho lidi museli mít pomalu záchvaty?
-
-
Ještě to není hotové.. Takže možná v listopadu 30fps bude.
Převratného na tom není nic, jen je to největší, nejpropracovanější, nejdražší a dost možná i nejpěknější hra co bude na nějakou dobu existovat..
Ale třeba ti ve všem přijde lepší třeba FarCry6... Nemusí se to líbit každému
-
-
Ale jo jako, mně se to líbí. Ubisoft vůbec, ty jejich hry jsou peklo. 🤣 Nemám spíš moc objektivní názor na to, obecně totiž moc nemusím openworld hry. Snad jediný RDR2 mně fakt bavilo, co se týká openworldu Doteď to považuji za jednu z nejlepších her, ne-li nejlepší, co jsem hrál. Mně GTA nebralo moc už od začátku ani co se týká příběhu, 5. díl jsem dohrál loni… 🤣 Ale tak třeba po tomhle na GTA změním názor.
-
-
-
-