Záběry z hraní GTA VI oficiálně. Rockstar má za sebou premiéru skoro 27 minut dlouhého segmentu
-
No na zadek jsem se z toho neposadil, ale počkám si na dojem z HDR, protože to například u RDR 2 pozvedlo hru na diametrálně odlišnou úroveň (poté, co původní fake implementaci nahradili skutečně funkčním systémem).
Spíš si říkám, jestli ta přepálená sociální satira ještě bude fungovat. Moc mě nenapadá, z jakého úhlu to ještě můžou vzít, aniž by se opakovali. V tomto bylo RDR 2 osvěžující, protože nechtěl nastavovat zrcadlo a jel si svoji klasickou westernovou linku.
-
Strašný, ústřední duo krajně nesympatické, hlavni jrdina jakýsi fracek s hnusnym hlasem a ta buchta má tlustou pr.el. Vsude samy ujeceny jak se to dnes rika, cernoch. Grafika jak gta5 modama. Vsichni se tsm chovaji jak dem.nti a co je nejhorsi, neustale se tam oslavuje střílet do nevinnych, stupidní hra jak delana pro dnesni hloupou mladez.
-
-
Dovolim si ti pripomenut, ze do nevinnych sme palili uz v 90kach v GTAcku, v Postale, v Carmageddone….😎
-
-
30 fps :DDD A to jsem si chtel kvuli tomu koupit toustovac. No nic respekt prvni konzolove vlne a jejich ocim, vzbudte me az to opravdu vyjde.
-
Legrační a směšné zároveň, x komentářů je záběrů nadšených ale, vsadím se 50-60% z diskutujících vadí že, hra vyjde digitálně. Mě digitální verze nevadí, hru zakoupím ale ne za dva litry.
-
Vypadá to parádně. Ta míra detailů je ohromující. Animace, míra destrukce těch aut? Boží! Ta část, kdy představovali ty vedlejší aktivity mě přesvědčila nejvíc. Hlavně ty závody, těžko říct jak moc dobrej ten jízdní model bude. Ale vypadalo to kurevsky dobře, tak snad se to přiblíží téměř dokonalému jízdnímu modelu z gta4 a snad ho i předčí. Jen ať to není tak zbytečně zrychlený jako pětka. Jako basketbalista cením návrat k basketu. Asi nemůžu čekat absolutní simulaci v těch aktivitách, ale jsem zvědav do jaké míry to bude alespoň nějak plnohodnotné.
Když vyšla ps5ka říkal jsem že si ji pořídím v roce 2025 (spletl jsem se, až 2026) až vyjde první next gen hra na to, asice nové gta. Mám pořád zato že to tak bude (možná wolverine teď) a skutečně jsem vydržel a nic mě nedonutilo doposud až toto. Jsou asi 3-4 hry co bych si doposud zahrál na ps5, skoro všechno hry od capcomu, v podstatně dost podobné hry těm z minulosti (nové díly k již existujícím značkám), mám je zkrátka rád, ale nebylo to pro mě dostatečně silné přesvědčení ke koupi pořád, málo změn řekněme, malý skok. Nutno říct, že kdyby mi bylo 15 let v roce 2020 a začínal více pařit, takový pohled a zkušenost bych neměl. Například ten killer titul jako kdysi v 2015 na čtyřku vyšel v podobě bloodborne, na pětku prostě za mě stále není. Myslím že to bude ten letošní wolverine, nicméně to zas není žánr pro mě.
-
Mne sa paci ta atmosfera do ktorej to tlacia, taka dobra “nick slaughter vrazedne pobrezie” gangsterka krizena s bonnie a clyde, trochu narcos, trochu the wire… len asi to cele zasmradia zase ingame socialnymi sietami
-
Jelikož Rockstar ty hry dělá opravdu detailní (RDR2 - zcvrkávání koňských koulí, Arthurovi v reálném čase rostou vousy, prostřílení dna loďky na vodě ji zaplní po chvíli vodou a potopí se, atd.), očekával jsem, že uvidíme i tady spoustu detailů, které zanechají "wau" efekt. Ale jediné, co mě aspoň trošku zaujalo, byly viditelné chlupy na rukách Jasona, což není zrovna výhra 😀 Jsem si jistý, že ty detaily tam budou, ale vlastně mě tahle ukázka nechala dost chladným, protože jsem neviděl nic, co by mě opravdu zaujalo. Kdysi to bylo třeba zavření dveří auta, při krytí naší postavy v The Division, co mě zaujalo. Tyhle nepatrné detaily dělají ty hry a ukázky z nich zajímavější, ale tady jsem si ničeho nevšiml.
Co vy, všimli jste si nějakého zajímavého detailu při samotném hraní (ne při cutscéně) ? 🙂
-
-
Scéna se zavřením dveří je dnes už dle mého legendární. Škoda, že to byl asi jediný takový detail 😀
Jinak na GTA6 mě bude zajímat, a to je něco co mě trochu zklamalo uz ve Watch Dogs, jak budou reagovat NPC na hráče. V RDR2 svět působil dost živě. Tak tady, kdyz se rozhodnu treba vystřílet bar, tak jestli to budou klasické NPC reakce nebo to bude živější. A zajímalo by me, jestli NPC AI bude využívat AI.
-
-
Podle vyjádření vedení, tak prý NPC budou využívat nějaké pokročilé systémy chování a budou mít svoje rutiny, ale generativní umělou inteligenci využívat nebudou. Do vydání bych ale očekával, že bude Rockstar vydávat další ukázky ze hry, ze kterých se dozvíme víc 🙂
-
-
-
Mě fascinují takové ty detaily, jakože borec výjde po schůdkách z letadla suveréně, zatímco žena za ním v podpatkách a s kufrem jde opatrně a dává chodidla víc do boku, aby nespadla. Když si vezmu, že tohle všechno vzniká ve studiu, kde mají jen nějaké jednoduché makety a herci si musí vše domýšlet, tak za tím vším musí být strašně moc práce a přemýšlení dopředu. Vypadá to skvěle a těším se, jen doufám, že to bude mít lepší příběh než pětka.
-
-
S tím naprosto souhlasim... jsem velkej detailista a proto za mě jedna z nejlepších her je TLOU2... Takovou míru detailů jsem nikde neviděl, i když se nejedná o full open world... Ale ta práce za tím musí bejt neuvěřitelná...
-
-
Něco jako Odyssea v oblasti filmu. Skvělé dílo, které si ale najde řadu odpůrců. Psi štěkají a karavana jede dál. Hru si dám na PS5, zatímco warezáčci budou 1-2 roky čekat na PC verzi.
-
-
nemyslím si, že hejt dělají jenom PC hráči. Spousty a možná i více dezolátů je na konzolích. Však mrkni na dezolista.cz pardon konzolista.cz.
-
1/10 ragebait
-
Já si na PC verzi počkám a potom si ji koupím... už dneska ani neznám nikoho kdy by ještě stahoval hry.
-
Sem zapomněl, že PC hráči jsou jen piráti. Jen na Steamu byl naposled peak 40 milionů online hráčů. Ale jo "warezáčci".
-
-
Taky mě docela dost překvapilo, že takhle ještě někdo uvažuje v roce 2026.
-
-
Tady o nějakém uvažování nebo přemýšlení nemůže být ani řeč.
-
-
-
Pc verze je ale pak většinou ještě pokročilejší, má mody a další vymoženosti a méně omezeni. Ale každý ať si hraje kde chce.
-
GTA bych rekl privola hodne crackeru na scenu z5, nejen u PC verze, nicmene predpokladam, ze Rockstar vysoli nemale penize na dlouhodobou obranu.
-
-
Nevim, jakou ochranu budou mít, ale vzhledem k tomu, ze Denuvo se obešlo přes hypervisor a všechny hry jsou defacto uz cracked, tak jsem zvědavý, jal si s tim poradí Rockstar.
-
-
-
No, jsem fakt rád, že nejsem sám a aspoň tady se nemusim brodit tou bažinou "hypu" co tahle hra má...😂
Jako hrál jsem každý GTA i RDR, ale už dlouho jsem znuděnej a unavenej z toho jejich těžkopádnýho ovládání, který se jak jsem očekával ani tady nezměnilo...
Ono čekat nějakou pořádnou inovaci se dnes asi nevyplácí... Prostě další GTA, který bude stejný jako předchozí díly ale s lepší grafikou...🫤
-
-
Já to mám třeba úplně opačně a to těžkopádné ovládání se pro mě stalo tak nějak standardem toho, jak by to správně mělo být.
-
-
Chápu... Mně to u RDR2 třeba tolik nevadilo, protože tam jsem si užíval přírodu, lov a celá hra byla za mě nastavená na takový pomalejší tempo... Ale u hry z dnešní doby mi to vadí. Myslím, že se to ovládání téměř nezměnilo od GTA4... A prostě když je studio, který vydává pořád "stejnej" typ hry, čekal bych větší progres...
Ale sto lidí, sto chutí...😂
-
-
Po pár měsících jsem se vracel do RDR2 a zase jsem baziroval několik minut nad tim, jak dostat zbraně z koně 😀
-