Stalker 2: Cost of Hope – recenze památného dodatku ze Zóny
-
grafický update je hezký, ale doufal jsem, že s takto masivním updatem se napraví i herní nedostatky. například, když vás jeden lidský npc protivník uvidí, uvidí vás všichni v okruhu x metrů a začnou na vás střílet, i když jsou mezi vámi klidně 3 zdi. systém jídla a pití nedává smysl. jdete spát a má to fixní dobu. takže když jdete spát za soumraku, vzbudíte se v půlce noci a stejně máte ve světě tmu - přitom by bylo jednoduché přidat spací timer.. myslím, že tyhle věci už vývojáři dlabou, maximálně si jich všimne nějaký modder
-
-
Presne tak, aj mne to strašne vadí...ako to, že keď jeden do mňa striela, strielajú do mňa aj ostatný ?? A ten spánok,... najviac mi vadí, že sa len tak vydrbem na starý madrac, bez povlečenia, oblečený ako som, v zablatených kanadách, a nemôžem si obliecť čistučké, ružovučké pižamko, s červenými hviezidčkami !! "tyhle věci už vývojáři dlabou" :-D
!!VOT ETA ZONA !!
-
-
Je to paráda, konečně to funguje, jede to plynule i v kempech a prokouklo to. DLSS dělá, co má. Tak asi to dám celé znovu a konečně bez zatínání zubů.
-
-
Taky jsem včera rozjel podruhé. Na 4080 s DLSS to jede krásně i ve 4k s "Epic" úrovní většiny grafických nastavení.
-
-
Jak je u nového updatu řešen konec hlavního příběhu? Pořád se po "bodu ze kterého není návratu" hra hodí do hlavního menu? Nebo je už možné se po závěrečné cutscéně vrátit před závěrečnou misi a dál chodit zónou? Jinak díky za recenzi!
-
-
V tomto ohledu se nezměnilo nic a po finále se člověk vrací do poslední pozice před finálním bodem. Co se týče expanze, tak u ní po jejím konci běžně hrajete dál, abyste se mohli věnovat zbytku základní hry.
-
-
Takže uložit před poslední misí a pak eventuelně loading. Je to škoda, čekal jsem, že to upraví a udělají něco jako třeba v Cyberpunku 2077 nebo zaklínači 3. Díky za odpověď.
-
-