Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji za parádní recenzi. Objednávka hotova a ve čtvrtek se jde kousat a sosat.

• Corvus

Sosejmež! 🩸🦇💀

• dworkin

Zajímalo by mě, jestli si vývojáři dělali nějaký průzkum mezi hráči, jestli tam chtějí ten časový limit.

Protože si troufám tvrdit, že tuhle mechaniku naprostá většina hráčů absolutně nesnáší. Muset hrát hru znova, protože jste se nestihli na všechno podívat? Nebo ji dokonce muset hrát znova, protože jste se hloupě zasekali a hra už se dohrát nedá? Grrr!! 

Doufám, že to vyřeší mody. 

• Carnage666

Mám pocit, že mise který posunou čas jsou označený a pokud je neuděláš ten čas se neposune. Takže mezitím můžeš dělat jakýkoliv ostatní content a side mise.

• faitheater

Přesně z tohoto důvodu jde tahle hra úplně mimo mě.

Nesnáším časové limity v jakékoliv formě. Koupit si hru a muset ji dohrát do XY minut/hodin/dnů? 

Ne, děkuji.

• yeniczek

Vždyť to tak ale nefunguje. 

• Morraw

Osobně jsem zvědavý, jaké budou reakce hráčů. Taky mi to přijde spíše nešťastné u RPG (viz i třeba Kingmaker)

Navíc tenhle nešvar s časovým omezením se dost často objevuje u tahových her viz. třeba nedávný SW Bad Company :(

• SW Zero company a je to tam naprosto v podhodě. Všechny mise, které mají nejakou váhu, tedy hlavní a mise postav, se dají v pohodě zvládnout a ostatní stejně fungují jen jako výplň pro kredity apod.

Šárka zde i ta paní z Indianu se shodly na tom, že ten časový limit je zcela dostatečný, aby hráč stihl většinu obsahu. 

Dokonce ta recenzentka z Indianu by byla co se týče toho času přísnější a přeje si customizaci obtížnosti. 

Tímto k otázce časového limitu 

• Corvus

Recenzentka z Indiana je Honza Kalný. Slečna jen namluvila video...

• Aha 😂 děkuji za upřesnění. 

• faitheater

Pak se ale nabízí otázka, proč tam ten časový limit vůbec cpát?

• Tvůrčí vize? Nechtějí a nemáš stihnout všechno. 

• Morraw

Tam je ale jiny problem, ze te hra nutí do těch příběhových misi. Takze hru fixně dohraješ po určitém počtu tahu misto, aby tě hra nechala chillovat s vedlejším obsahem. Dle reakci je tak hra tak max na 30h

• CitizeM

No, však zaplaťpanbu za to, že to není další 150+ hodinová hra.

• Morraw

Na Steamu mam jen 8 her nad 150h a všechno RPG. Z taktických tahovek mám nejvíc u Midnight Suns (kolem 100h).

Dohrál jsem ted třeba Battletech a tam si můžeš hrát vedlejší obsah mezi hlavními misemi jak dlouho chceš. A samotná kampaň je krátká. Takze to vzdycky jde udělat.

• Přijde mi to jako elegantní způsob odrazit ty, kteří si naopak budou stěžovat, že to je zbytečné moc dlouhé. Ty mise a postavy mají překvapivě hloubku a tvůrci prostě nechtěli, aby se lidi zdržovali obyčejnými, víceméně opakujícími se misemi kvůli zisku trocha kreditu navíc.

I tak je tam víc než dost času natahovat hru. Obecně se píše 30-40 cyklů, ja jedu cyklus 42.

• Morraw

Jako sám si to určitě zahraju, ale většinou mě tyhle systémy, co hráče někde tlačí, spíše stresuji. Speciálně ty případy, kdy člověk zjistí, že před 30 tahy udělal něco špatně a už nestihne nějaký deadline.

• Reakce na příspěvek:

Mohu tě tedy uklidnit a rovnou dát malý tip. Hlavní mise jsou označeny žlutou barvou a ty natahovat než tě hra donutí je udělat tedy když zbývá 1 tah k jejímu vyhodnocení. To samé platí pro textové operace.

Co se postav týče ty dělat hned, jednak ty mise jsou dobré, nechceš je minout a ty postavy to vylepši a přinese to hlubší kontext. 

Ostatní “do as you like” 

• Morraw

70€ za Temu AA Zaklínače se špatnou optimalizaci a clunky soubojákem? To pro mě určitě není Day 1 koupě. Uvidim, co nakonec řeknou recenze na Steamu.

Z toho co jsem četl, mechanika s plynutím času je zatím velmi rozporuplná. Snad to částečně pořeší mody, které to dokážou u většiny aktivit vypnout.

Co mě na tom nejvíc láká je, že budu moci být krvelačná vampírská bestie. Takových her s dobrou evil linkou je velmi málo.

• iSpirit

Nechci být nějak uštěpačný, ale Zaklínač 3 měl clunky combat a špatnou optimalizaci. :D 

• Morraw

Taky me to napadlo 😀 jsem zvědavý na tvé zhodnocení😉

• iSpirit

:).dám vědět. 

• Corvus

Sběratelka na cestě kurýrem domů. Nedokážu vyjádřit, jak moc se těším! České recenze napříč herními weby neskutečné! Už abych vybaloval > instaloval > pařil! Neskutečně se těším! A hned v říjnu hurá na Gearsy!

Recenze neskutečné:

Games: 9/10, Hrej: 9/10, Konzolista: 9/10, Zing: 9/10, iDnes: 95 %.

Nádhera! ❤

• ALHAZRED
     Šárko...máš odo mňa velkú pusu...na líčko...chvála pánu bohu, že si to recenzovala práve ty, lebo s inými recenzentami, máme INÝ vkus !!

Na túto hru sa teším asi rok, ale teraz bude ťažké, odtrhnúť sa od Cost of Hope, a uveriť, že sú aj iné hry ako GTA6 !!

Ty si na tých upírov, že...škoda že Redfall domrvili a Bloodlines 2 nesplnil prehnane vysoké očakávania skalných fanúšikov...takže, je toto teraz najlepšia hra o upíroch ?? Pre teba...

• jindra.veliky

tak konečně snad něco s pořádným příběhem, co nezklame jak the sinking city 2 nebo a plague tale legacy 😎

• JohnyTheZik

Pěkná recenze, díky Šárko!

Měl bych jednu otázku - nikdy mě moc nebavilo hrát hry podruhý/víckrát kvůli jinejm koncům apod. (většinou mě omrzí ten gameplay loop) - myslíš, že i s jednim průchodem toho uvidím dost a hra stojí za koupi? Díkes!

• cms.sarka-tmejova

Jako asi toho dost vidět můžeš - těch třicet dní a nocí se dá natáhnout tak na 80 % obsahu, ale většina zvládla vzbudit dostatečnou zvědavost, jak dopadnou jiný varianty. Případně se pak další průchody dají vždycky prosvištět na nejnižší obtížnost)

• JohnyTheZik

Muchas gracias, chápu a zvážím to :D

• je toho příliš venku abych se na tohle dostal, teď k tomu  ještě hraju Abiotic Factor a brzo bude venku Wolfík ale časem určitě pořídím, díky za recenzi :) 

• iSpirit

Tak nějak jsem si to myslel, že to dobře dopadne. Je to dle recenzí sice dost clunky a obsahuje to eurojank, proto taky jen 83%, ale obecně se to povedlo a po dlouhé době něco koupím.

• AnanasDzus

Tak jo, moje poslední obavy padly a jdu kupovat. Klika, že jsem dohrál už G1 remake a sice jsem původně chtěl dohnat resty z minulosti, ale nedá se nic dělat. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit