Path of Exile 2 bude od prosince zdarma pro všechny. Kampaň pořád schovává esa a řemdihy
-
Takhle co se týče nepřístupnosti nevím, nic složitého ve hře není, POE 1 v aktuální sezoně jen držím jedno tlačítko a dělám nejvyšší endgame obsah bez potíží. Z hlediska end game je ideální jet podle buildu z internetu ano,(Void Cyclone Build u mě) ale to už je i u jiných obdobných her. Jsem rád že do 2 přidají cyclone :D už vím jaký build v ní pojedu.
-
-
protirecis si... ak v hre nie je nic "neprístupné" tak hadam predsa nepotrebujes bezhlavo sledovat cudzie buildy alebo akekolvek rady z internetu... chcel by som ta vidiet, keby si si ho staval sam...spravis chybu a mozes ist odznova
2ka je sice znacne lepsia v tomto smere..ale aj tak clovek potrebuje aspon nejake znalosti s arpgckami, inak dostane pravdepodobne stopku uz pocas kampane alebo bude hrat podla niekoho ineho a zabije si polovicu zabavy(znova, bezhlave sledoavnie guidy nepovazujem za "pristupnost")...sam mam v tej hre cez 1000hodin, buildy si skladam sam, ale diablovky hram 20 rokov
milujem ked sa niekto snazi presvedcovat ako je nieco jednoduchsie nez realne je, ale bez guidy by bol jak strateny v lese...generacia youtube hracov
-
-
Tak zrovna v PoE, kdyz udelas chybu tak se nic nedeje, moznosti na ,,repick,, tam je nekonecno. Pokud nemyslis chybu ve vyberu povolani ;]
Ale jinak ano bez navodu je to super narocna hra, jejiz obtiznost roste exponencialne.
-
kdepak, tak tomu není, je pravda že je hra jednodušší s buildem z internetu a že si to posledních několik sezon tímto způsobem zjednodušuji. protože to dělají hráči kteří tomu věnují opravdu hodně poctivého času, osobně bez buildu jsem to dotáhl do tier 12 map a bez buildů jsem to takhle hrál přes prvních zhruba 5 sezon. Chápu že pro lidi to může být ze začátku matoucí, ale pokud tomu věnuje čas tak se mu za to ta hra odměnní. Ale jako jasný jestli myslíš přístupný že stačí bezmyšlenkovitě klikat tak to není to máš pravdu. Hlavně kvůli tomu že musíš plánovat strom dovedností a být rozhodnutý jak tu hru chceš hrát. Jinak já hraju Diablovky už 14 let a každou hru tohohle typu jsem zvládl projít bez buildu z netu, ale když už hraji X sezonu a chci jen splnit výzvy tak ano šahám po něčem co už je hotové z internetu, jinak že bys udělal chybu a musel začínat od začátku se mi nikdy nestalo jen se ti v endgame pak ověří jak silný build máš....
-
-
"Ta hra je easy, zkopíruješ si build, který za tebe vymyslel někdo jiný a pak držíš jedno tlačítko."
Tenhle přístup mi přišel vždycky obludně perverzní ve hrách, kde jsou hlavní předností právě ty bezbřehé kombinace schopností a výbavy.
Ale chápu, že je tohle zcela normální a v menšině jsem spíš já, jsem věru zvědavý kam nás tohle ne-mýšlení za pár let dostane.
-
-
Bohuzial toto je "normalne" pri vacsine hier dnes. 90% hracov zapne guidy a ide. Objavovat alebo skusat nieco sam, to uz je dnes rarita.
-
-
Chtel bych prvni v PoE projit kampaň nez se vrhnu na dvojku. Jakou easy classu bys mi doporučil. Nejaky glass cannon ideálně. At u toho nemusim moc přemýšlet 😀
-
-
Díky za tipy. Z posledních her mám zkušenost s Witch Hunter, Wizard(D3), Sorcerer (D4) a Arcanist (Grim Dawn). Nevim jestli Witch ma taky nejaky casual beam build.
-
-
nejlepší beam feal je v Last Epoch :D ale jinak v POE 1 takový build vůbec je tak jsem ho dosud neobjevil, je pravda ale že za witch jsem hrál nejméně ze všech postav
-
-
Ber kampan jako tutorial. Internet je plny ,,starter league buildu,, staci si vybrat.
Endgame je potom pilovani buildu pomoci mechanik, ktere vetsina hracu - asi tak 99% nikdy nepouzila a kterym nikdy neporozumeli. Ta hra vysla pred 15 lety a nedavno jsem splnil nejaky achievment s tim, ze ho splnila asi 3% hracu a Uber bossove a dalsi, tam 99% hracu nikdy nedojde.
-
jestli chceš čistě na kampaň neber žádnou hybrid classu. Vyber si buď witch (mág), Marauder(barbar) anebo Rouge(lukostřelec). Nejjednodušší začátek do poloviny kampaně má rouge a za mě je i nejsilnější v crowd controll. Zase velký mínus je že má evasion což je šance že tě netrefí ale když tě trefí tak ti bossové tě v druhé polovině dají na jednu ránu. Pokud chceš přežít všechno tak marauder je asi nejlepší volba, ze začátku trochu potíž protože je nablízko a některé mobky na dálku balanc nemají takže tě ustřílí na 4 rány ale později je z tebe neporazitelný tank. Hlavně když si pak vybereš v accedancy jugernautt specializacy. Mág je pak no prostě mág ale s tím že je to hrozný papír a žere strašně many, můžeš se dát na necromacnera za ní to je hodně OP ale složitější na build i přežití (poškození nedáváš ty ale minioni a musíš zdrhat aby tě mobky nezabily dokud nemáš meat shield) Já vždy na rozjezd beru rouge, je opravdu OP a když máš dobrý gear tak je k nezastavení. Farmim pak potřebné věci a pak si rozjedu druhou postavu s pěkným budgetem. Důležité je vědět že endgame je už úplně o něčem jiném ale jestli chceš kompletní příběh jedničky tak bys ho neměl vynechat protože vysvětluje důležité příběhové části. Jako třeba co je Atlas proč ho někteří chtějí zničit a kdo přesně je třeba Maven. V takovém případě si tuhle sezonu vyber duelistu a najdi si na netu Void Cyclon build, (držíš tlačítko a jedeš) není to náročný, vysvětlí ti to co máš investovat od začátku do konce a bez problémů zvládneš veškerý obsah (snad kromě dwelve ale to už dneska nikdo nedělá) :D
-
-