Anno 117 míří do Egypta. Největší DLC přidá povodně, krokodýly a další pořímšťování
-
Pokud si dobře pamatuji, tak v základní hře na mapě Albionu, když ses rozhodl pořímštit obyvatelstvo, týkalo se to automaticky všech ostrovů na mapě. S tím, že se v článku se zmiňuje, že půjde odemčít všechny třídy, tak nevím, zda se v tomhle aspektu něco změní, nebo je to jen špatně pochopeno.
-
-
"Pokud si dobře pamatuji, tak v základní hře na mapě Albionu, když ses rozhodl pořímštit obyvatelstvo, týkalo se to automaticky všech ostrovů na mapě." Ano, a? Nám to u Egypťanů prezentovali tak, že to nebude definitivní buď/nebo volba. Což ale v Albionu nakonec taky nebyla, jen se ta druhá větev znovu zpřístupnila až v endgamu, takže předpokládám, že v DotD se k ní půjde vrátit i dřív.
-
-
Popravdě, vůbec si nevybavuji, že šlo i v Albionu mít v pozdější fázi obě kultury, asi jsem nad tím zlomil hůl dřív, než jsem se do této fáze dostal.
Pamatoval jsem si jen, že jsem měl ten výběr kultur následně uzamčený napříč všemi ostrovy a nepřišlo mi to dobré řešení, proto mě lákala představa, že by to dělal egypt jinak. Díky za upřesnění.
-
-
-
Přiznám se, že s přechodem do 3D mě už všechny tyhle budovatelské strategie minuly. Ztratilo to pro mě úplně to kouzlo. Anno 1503 (ještě možná 1404), Pharaoh, Tropico, Port Royal a Patrician. Tam jsem někde skončil.
-
ako realisticke vlastne Anno (historicke diely) je? bo chapem marketing potrebuje pyramidy ale v 117 uz pyramidy nestavali, ci..? +je otazne ze ked to tam uz bude, ktoru verziu obyvatelstva stavania vyberu (ci novsiu verziu=farmarov alebo starsi nazor=otrokov)
koniec koncov budeme radi ak tam nebudeme stavat mastaby O:-)
-
-
Nechme se překvapit, malé pyramidy se stavěli i našeho letopočtu v římských městech.
-