Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw

Co se to děje? Prvni zkoní Sinking City 2 a udělají z toho lineární survival horror. A pak zase zkoní skvely lineární survival horror a udělají z toho akčňárnu ?

• to ještě nevíme jistě :D možná ho pak někdo zraní a bude taky mít problém s protivníky nebo tam budou sirotci  kteří budou ještě větší drsoni než on :D

• super, sice ano, byly tři konce ale stejně tam jsou ještě docela velké mezery které je třeba doplnit :D jsem zvědavý jestli třeba vyjde i druhý díl nebo to uzavřou tím rozšířením 

• Hra byla skvělá, atmosférou i příběhem. Ta více akční část mě trochu děsí na hře se mi líbilo právě nejvíc že se na ty souboje muselo logicky a ne po hlavě a střílet. Snad to  Lazarus nepřežene, ale minimálně kvůli tomu příběhu si to pořídím, zajímá mě jestli tam třeba bude pak i ukázáno něco co v příběhu na konci nevysvětlily, ti co hráli vědí nechci spoilerovat

• cms.jakub-malcharek

Ha! Čekal jsem přesně na takový komentář. Měli by to dovysvětlovat ty věci z původní hry, které vysvětleny nebyly. Minimálně je na to narážka hned v úvodu + teda Pathfinder. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit