Onimusha: Way of the Sword – recenze akce z temného Japonska
-
absolutne fantasticka hra....plna japonskych popkulturnych a mytologickych prvkov s fantastickym kombatom kde svet je lahky ale obttiaznost je zamerana na bossov...co ma tak byt...ide to ako raketa a dabing je tak top notch ze nemam slov...najprv som myslel ze re:requime zostane moje goty ale toto to urcite prekonava po vsetkych strankach..skusal som troska aj dawnwalker ale to neni take zabavne..predtym som hral aj stare onimushe a bol som sokovany ako ten akcny dizajn drzi po 25 rokoch....capcom proste drzi vlajku teraz...strasne mi tato hra pripomina wukonga...hoci nie exploraciou lebo tej bolo tam viac ale vsetkym ostatnym...za mna mozno aj 9/10...wow..mohol by som toho viac napisat...ale chcem to udrzat.taketo hry su uz dnes strasne rare...
-
Se divím, že autor nejde více do hloubky u Miyamoto, Musashi. To je docela známa figura jak historicka i popkultury. Přece jenom Vagabond je stále jedna z nejlepších mang.
-
-
Jasně. A ono tam mimochodem těch popkulturních, mytologických nebo třeba literárně významných postav japonských dějin i pověstí je mnohem víc, ale příběh jako takovej je bohužel moc mělkej na to, aby je využil nějak zajímavěji než jen jako dvourozměrnej fanservis.
Akce je nicméně fantastická a všechno příběhový remcání vynahrazuje =)).
-
-
díky za recenzi, poprvé když jsem o hře uslyšel tak jsem myslel že bude další Nioh což jsem byl hodně daleko od pravdy :D