Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lavescue: :-) To snad ne. Ale vážně, nemusí nic měnit. Hraju Civku od 1.  Ať se snaží jiní. Civka má být Civka, stejná + lepší grafika atd. A nebo další spinoffy viz. Beyond Earth nebo Colonization. Prostě Doom taky nezačne být third person...

• Přidání herního mechanismu = změna žánru? Protože přirovnání ke změně FPS na third shooter je úplně mimo.

A nové CIV mají být úplně stejné, jen s lepší grafikou?? Ještě že není po tvém. Takhle zkostnatit herní sérii...to se povedlo EA s Fifou na nějaký čas. Tak si zahraj jedničku, pak čtyřku a pak šestku a řekni mi, jestli to je ta samá hra, jen s lepší grafikou... :) Jo, ty píšeš, že hraješ CIV od jedničky. Kdyby to byla pravda, neměl bys tento názor - musel bys nenávidět doslova každý díl.
      Mít herní sérii, kde se nemusí nic měnit a jen obměnovat grafika - to je opravdu názor za Zlatého Bludišťáka. Chtěl bych vidět, kdo by to hrál. Respektive kupoval, protože by stačilo našroubovat pár módů a bylo by to. A nejmenovalo by se to CIV 2,3,4,5,... ale Remaster 2004, Remaster 2011, apod. Bože...

Jinak - "Levascue".

• guuk

Uplna klasika. Jak uz tu bolo psane tak minimalne jedno DLC a zacne to byt celkem dobra hra. Uz to asi koupim a vyzkousim. Podle me bude ale potreba jeste par patchu nez to prekona sesty dil. 

• Namax

Ta odpalovací rampa uprostřed města :-D

• Už aby.. Ještě to není hotová hra. 

Bohužel, stále trvá trend nastavený od Civ 5 - trvá minimálně rok (spíše déle) a jedno (spíše dvě) velké DLC, než to začne být dobrá hra.. 

(a ano, možná budu v menšině, ale v Civ 7 mi změna éry, alá Humankind, nevadí..) 

• Jsi určitě v menšině.

• Mně se také vývoj ér/civilizací líbí....takže je to 2ku1 a jsi momentálně v menšině ty ;) .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit