Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NewKy

Na Killzone 2 a 3 vzpomínám se slzou v oku, byly to unikátní a pro mě děsně zábavné střílečky, které navíc ve své době ohromovaly dokonalou grafikou. 

Osobně pochybuji, že se to kouzlo podaří znovu zachytit, bylo to hodně dané i unikátní architekturou PS3.

• CitizeM

Ačkoliv FPS téměř vůbec nehraju, tak Killzone 2 mě bavilo.

Líbilo se mi, jak to tam nebyla jen vznášející se krochna, ale postavy tam měli váhu. Člověk musel počítat s nějakou setrvačností, nebylo to tak rychlý jako v té době vše naprosto válcující CoD. Z čehož děcka dostávali osypky, že se to muselo hrát trochu jinak.

Dokonce i MP jsem celkem aktivně hrál. Tak snad to nezmrší a neudělají z toho další vznášející se pušky na provázku.

• mr.clayman

Tenhle aspekt mi utkvěl v hlavě jako jeden z nejvýraznějších... a přitom taková blbost. 😀 Člověk měl pocit, že je vojákem v plné zbroji a i když to znamenalo jistou potřebu adaptace na pohyb avatara od hráče, výrazně to zvyšovalo uvěřitelnost a i tím i ponoření do dění.

• Smegma

No bohužel to v singlu taky mělo nekonečný respawn nepřátel což osobně považuju za naprostý zvěrstvo z ranku her jako je právě zmíněné CoD...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit