Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

Jsem zvedav a hlavne doufam, ze konecne zapracovali i na nejakych zcela zakladnich vecech, napriklad nechat ve FPS hre defaultne zapnutou akceleraci mysi (bez moznosti ji vypnout jinak nez pres .ini soubor) a nemoznost nastaveni citlivosti mysi pro optiky je v dnesni dobe dost velke opomenuti.

• Oni zakázali zaměstnancům v optice, nastavovat si citlivosti myši? 😲 

(vtip, samozřejmě, snad se nebudeš zlobit 😀) 

Díky za info - GZW zlehka sleduji od začátku, ale o té akceleraci jsem nevěděl. To je docela přešlap.. 

Jak jsi, prosím tě, myslel nemožnost nastavení citlivosti, pro optické myši? On je v tom nějaký rozdíl? Vážně myšlený dotaz.. 

• Hidden

Cha! Optik (jako povolani) me nenapadl! :D

Tou citlivosti pro optiky jsem myslel nemoznost nastavit citlivost mysi pro ruzne urovne priblizeni optickych zamerovacu (takze pri vetsich priblizenich je jejich ovladani hodne citlive) a bohuzel tam neni ani uniform aiming (vzdalenost pohybu zamerovace dle pohybu mysi je konstantni bez ohledu na FOV), ktery by to zachranil. Proste si asi jen nekdo odskrtl polozku v seznamu "Hrac se rozhlizi pohybem mysi" a tim to cele skoncilo, aniz by se nekdo zabyval tim, jak soucasne FPS hry funguji z hlediska ovladani.

Ale jinak GZW i v soucasne podobe muzu doporucit. Na to, v jake fazi vyvoje se ted nachazi pusobi ucelene, bez zasadnich technickych potizi, atd.

• Díky za odpověď a vysvětlení. Hře moc fandím. 

Mám to podruhé koupené (nahráno cca 10 hodin, prvně byl refund, pač to do pár minut vždy spadlo), ale čekám, až to bude aspoň malinko beta.. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit