Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • schali

Skvělá hra. Jen poněkud jednodušší než sem čekal. Pro mě zatím nejlepší hra roku, což pravda nebylo moc težké.

• myslim ze keby mala hra nazov "Krokodil, prasa a vlk" by to nikoho nemalo urazit, za mna po dohrani slabych 70

• AXE_CZ

Za mě super. Skvěle se bavím. Jen jsem musel odpojit ovladač a přejít na klávesnici. Bylo to pro mě peklo ten souboják. Na klávesnici je to úplně jiné kafe. A ty questy kdy se z prdu vyklube příběh na hodinu. To se mi naposled stalo u zaklínače. No a ten proklínaný časový limit je S.U.P.E.R ať si to každý zkusí. Čas je tu prostě platidlo. Běhat po lese a sbírat maliny vám nikdo bránit nebude. Je to svěží vítr v rpg údolíčku. 

• RTX 4090 a 16 jadro v pohode zvlada hru na Ultra, ale pri srovnani na konzoli, tak konzole ma tu hru maznutou a je to znat. Na konzoli tu hru hraje leda masochista.

• Onimusha nebo tohle. Hraje někdo obě hry?

Obě hry mají recenze poměrně mixlé. Od 6 až po 10. Na Steamu více boduje asi Onimusha. Musím říci, že tentokrát nevím, mám rád oba žánry...

• Morraw

Why not both? Osobně bych šel první do Onimushy. Dle recenzí je to po všech stránkách vyladěnější hra. U Dawnwalkera počkám pár týdnů/měsiců, než se vyladí ty největší neduhy.

• iSpirit

Souhlasím. Ta hra bude potřebovat půl roku patchů. 

Zkusil jsem to a odložil. PS5 Pro nemá podporu HDR, nemá podporu PSSR a pokud chceš více FPS, tak se tak brutálně redukuje vegetace, že hra začne připomínat daleko starší hry. Nechci si tu hru zkazit těmito malichernostmi. Asi bych to dokázal pochopit, kdyby to prodávali za 1100Kč, ale za 1700Kč mi připadá s podivem, že tohle projde u recenzentů.

Já jsem to vyřešil tak, že jsem si znovu užil Guns of Patriots, sakra ta hra zestárla strašně dobře. Kdyby tam nebyla Meryl a Johny a k tomu nanomachines v každé třetí větě, tak bych řekl klidně 9- 9,5/10. 

• Morraw

Chvíli jsem si s tím hrál a pak me to přestalo bavit. Na DLSS Balanced+FG mi to lítá mezi 100-150 FPS. Moc nedůvěřuju tomu, že to vyladí, ale na PC už je plno tweaku, které by měly řešit ty největší problémy. Zbytek hry vypadá solidně, tak si to taky nechci zatím kazit.

• jindra.veliky

Po první vesnici zatím asi nejlepší hra letos. Konečně člověk nemusí dávat refund na steamu.

• Morraw

Co performance? Za mě docela bída ty dropy a stutter :(

• jindra.veliky

Jj, měl jsem asi první půl hodinu, ale buď to přestalo nebo to nevnímám. Mám vše na high, jen textury a odrazy ultra, 5070ti

• Morraw

Tak jak jsem se dole dušoval, že 70€ za to nedám, tak jsem ted pro jistotu vysolil 5k za sběratelku 😀

Aspoň to dnes můžu s klidným svědomím zpirátit (sběratelky v mint kondici se nerozbalují)

• Morraw

BTW na Nexusu už jsou mody, které dost rozvolňuji časové limity 😉

• B.o.b

Sem na to zvědavej. 

• Inquisitor

no já si raději počkám. ono dneska jsou stejně hry v ideálním stavu tak za rok po dvaceti updatech a backlog je nekonečný:)

• Technické nedostatky, slabší souboje a nefunkční plížení = 9/10

Co jsem četl zahraniční recenze, tak zdejší euforické hodnocení bude nejspíš způsobeno podobností s Witcher 3, jinak to je spíš taková generická upíří blitka.

• Nesmíš koukat jen na číslo, ale musíš recenzenta i trochu znát. Viděl jsem i zahraniční recenzi se stejným hodnocením a v podstatě i dost podobnou kritikou (jen souboják hodnotil kapku lépe). Jenže když víš, že mnohem víc než souboják hodnotí příběh, volby v němspojené s důsledky a možnost tam opravdu hrát roli, jakou chceš (dobře, až na plíživého zabijáka), tak si pak musíš říct, jestli je to i pro tebe to, co od hry chceš. Pokud místo toho chceš perfektně odladěný souboják, tak to opravdu nebude hra pro tebe.

• iSpirit

"Nesmíš koukat jen na číslo, ale musíš recenzenta i trochu znát"

Jo, já souhlasím, ale trošku jinak.  Když to trošku přeženu, tady dle Games.cz každý rok vznikne nejlepší hra daného žánrů/subžánru. Abych to neházel jen na Games.cz, tohle je současná doba, tenhle hype vzniká dost často i na youtube a dalších platformách.. Já tady recenze beru, že jsou dobře napsané, dají nějaký vhled, ale  jsou značně nadsazené a značně bez kontextu a znalosti starších her. Ono je těžké role-playovat při akčním RPG jenom v dialozích, když v combatu budeš ty upír vypadat jako vesnický jouda. U akčních RPG je pro mě ten přechod důležitý. 

Jinak vlastně má pravdu v tom, že cokoliv smrdí Zaklínačem, tak je dost často extrémně přehodnocené nejen tady. Cyberpunk ani po všech patchích není 9/10, Zaklínač 3 do teď upravuje combat, RPG systém, animace a další základní herní mechanismy. 

Takže tady to chce zkusit sám, dám tomu 40-50 hodin a udělat si názor sám. Tak jako vždy. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit