Valheim – recenze survivalu, který spustil žánrovou evoluci
-
Hral jsem to v dobe, kdy posledni biom byly myslim plane. Hral jsem to sam a obtiznost mi rozhodne neprisla nejak prepalena. Takze bud museli radne pritvrdit nebo nevim, proc tady je tolik nazoru, ze single to je tezke.
-
Tvl koupil jsem hru v únoru 2021. Šílenost, že to teprve nyní jde do verze 1.0. Hra je to jistě fajnová a tehdy mě uchvátily dojmy, ale záhy jsem zjistil, že sólo je to peklo. Aspoň tedy pro mě. Takže se k tomu už vracet nebudu a nic s dalšími lidmi nehraju. Beru to tak, že jsem podpořil autora. Jinak IGN ultimátních 10/10. Zjevně tak strašně moc woke a blbě v IGN všechno nedělají, že? Jak je u nás zvykem na ně blejt...
-
Valheim je moje srdcovka. Mám v něm přes 1000 hodin tak ho asi můžu trochu znát 😂. Nejlepší zážitky mám s partou lidí ať už farmaření (moje žena tuhle část miluje a sázet a pečovat o naše virtuální zahrádky je její oblíbená kratochvíle) stejně jako vaření a pečení dlabanců pro hrdiny, stavění. Výpravy na bosse. Hra dokázala udělat úžasné díry v našich vždy "dokonalých" přípravách a plánech. Souhlasím že některé mechaniky nejsou stále dořešené a že by to chtělo aby byla hra dokonalá. Například biom Oceánu je nedodělaný až běda. Ale co, jděte do toho! Vikingové byli tvrdí hoši a o to větší pocit zadostiučinění má člověk po vyhrané bitvě. Ve které umře třeba 10x ale dal to. Souhlasím že hra má bezkonkurenční atmosféru a když jdete loukami nebo se zastavíte v pláních a necháte si čechrat plášť větrem. Je to jako by jste tam byli. CO na tom že vás támhle za tím kamenem zabuší do země furlingový Bersseker :). A ty stavby , hrady , přístavy, mosty, průplavy, nedobytné pevnosti,.............
Ach jdu to pustit. Jsem zvědavý na dálný sever.
To zas bude mrtvých vikingů ve valhale.😍
-
recenze pěkná a převážně s ní souhlasím, akorát dodám že v jednom hráči je ten zážitek o dost náročnější než třeba v partě..... když to všechno musí zastávat jen jeden hráč tak je ta hra na 500+ hodin. U některých míst navíc hra doslova vysype takovou hromadu nepřátel že i ten nejsilnější válečník s nejlepším mečem a brněním má co dělat aby jim utekl..... ano utekl, riskovat smrt třeba dál od portálu je cesta k frustraci, jedna rada pro ty co to chtějí hrát - vždy mějte v truhle připravené náhradní brnění a zbraně, dost to ulehčí potom cestu k mrtvole, hlavně při průzkumu nových biomů, ideálně mít i dvě lodě na každém břehu. Jinak jsem hru hrál od úplných začátků a je skvělá ale nárokuje si příliš mnoho času, pro ty co ho nemají doporučuji vydržet do 15 září kdy vyjde Runescape DragonWilds anebo trochu déle na Enshrouded....
-
-
Jestli tuto hru hraješ sám, tak velký obdiv.. To musí být opravdu silný zážitek 😀
Pár hodin v tom mám, ale nedokážu si představit to hrát solo.. Na to je život moc krátký..
-
-
hrál a měl v tom opravdu hodně hodin, ale už na to tolik prostoru taktéž nemám ale ten poslední biom dokončím někdy :D
-
-