Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RodneYCZ

Ja se na to moc tesim, za me to vypada moc pekne. Nejradsi mam eru Vanilla/TBC/WotLK a tohle se nese v tomhle duchu. Samozrejme uvidime, jak to nakonec dopadne, ale ted me vsechna ta prohlaseni o tom, ze "cesta je cil" naplnuji optimismem. Ve starem Azerothu je jeste spousta prazdnych mist, ktera pujdou zaplnit a vypada to, ze maji ted spoustu planu, co tam udelat. Rebalanc class a talentu taky vypada, ze je delany s citem.

Samozrejme je slyset i hodne kritiky, ze nova rasa je jen cashgrab, transmog je na h*vno (i kdyz jde vypnout), nove HD modely jsou nah*vno (i kdyz jdou vypnout), ale prijde mi, ze nekteri hraci nebudou nikdy spokojeni. Proste takovy Trautenberk - to kyselo je moc kysely, ty bramboraky jsou moc bramborovy...

• Blizzard už ode mě neuvidí ani korunu (€). Zavřeli TurtleWoW, asi nejlepší classic+ co jsem zažil, zavřeli Ascension, asi druhej nejlepší classic+ co jsem zažil a teď budou rejžovat na tom, že nabídnou přibližně 1/20 toho co nabízely tyhle freečka. 

No jo, holt značka je jejich a show must go on, prachy se musí točit dál, Bahamy zdražují.

• To snad bol joke ze. :D Zavreli TurtleWoW a Ascension? Cize je uplne v poriadku kradnut IP piratit a zarabat na inom IP a inej praci? To si fakt dufam ze robis srandu. Ascension zarabali nenormalne peniaze na cudzej znacke a cudzej praci to co tam porobili oni bolo minimum s realnym WoW na ktorom stavali. Kradli a zarabali na tom, zobud sa Forever alebo ne Forever WoW zavrete to uz malo byt davno.  Tvoju logiku mozem otocit proti tebe tak ze Ascension WoW zarabalo na tom ze tam pridali 1/20 obsahu co to realne WoW obsahovalo. Zobud sa zo svojho free sveta. EMS zakladna bola ponuknuta na predaj za 5,9$ miliona EMS = fakticky alter ego Powella a Manniona sak si ulievali miliony :D zobuuud sa Savinkooo. Uz mi fakt lezu na nervy vsetci ti plackova ze im zatvaraju piratske servre. Nechapem jak dakto moze za toto hanobit Blizzard ze si chrani svoju znacku na ktorej pracuju pomaly 3 dekady a potom pride dajaky picusko sorry za vyraz co to cele vykradne zrobi par novych dungov par novych lokalit a tvarite sa jak keby zachranil svet, nech si EMS ma na to prachy uz zalozi a vyvynie vlastne MMORPG som zvedavy ci potom budu s tym okej ak im niekto vykradne hru a bude zarabat na tom. Mozes si ist hrat  tie Cinske kopie ktore su stale live a uzivaj si tam. A najvacsi joke na tom Capybara Craft ci jak sa vola ta Cinska sracka je ze nie ze vykradaju IP Blizzardu ale este aj IP TurtleWoW :D Takze defacto by ich mohol sudit aj TurtleWoW aj Blizzard zaroven :D:D.

• Ale však to pises dobre, Blizzard svoji IP uz pomalu 3 dekady posila vic a vic do kopru, posledni co davalo smysl byl wotlk. TurtleWoW se o ten server neskutecne dobre staral, po prechodu z retailu si tam clovek pripadal jak v doslova jinym svete. Co se tyce contentu, vydalo by to na 2.blizzardí DLC, akorat, ze to melo hlavu a patu. Navic ze strany TurtleWOw byla opakovana strana se zlegalizovat,.jit pod Blizz, ale Blizz to zatrhnul.. Realne ten obsah si ted nikdo nema kde zahrat, bez ohledu na to jestli to ma byt pod Blizz, zadarmo nebo za penize.

• twicer

Než představili Forever, asi by se dalo s tím kvikotem i souhlasit. Teď už mi to přijde pouze jako neinformované kňučení, sorry.

• Derp_1337

No nevím, ale na základě nějaké marketingové prezentace bych nespěchal s názory, že WoW Forever bude automatický mega úspěch. 

Blizzard sice brnká na nostalgickou hodnotu a snaží se lidem nasadit růžové brýle... ale nezávislé průzkumy ukazují, že hráčů na nejnovější (retail) verzi WoW je mnohonásobně víc než nostalgických hráčů Classic. Obávám se, že s příchodem Forever se toho zas až tak moc nezmění.

• twicer

No, to jsem ale ani nikde netvrdil. :) 

Pobavilo mě přirovnání, kdy lidé v nekroceném očekávání classic+ dostanou retail- .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit