Fire Emblem: Fortune’s Weave – recenze masivního taktického RPG
-
Přišlo vám to už? Xzone mi pořád předobjednávku neodeslal...prý dneska pošlou, ale zatím nic 😬...příště to radši vezmu na Alze, když to specializovaný eshop není schopný poslat na den vydání...u GTA by si tohle určitě nedovolili!
-
-
Taky Xzone a taky nepřišlo, ale s nima je to problém už delší dobu. Dřív to bylo, že odeslali objednávku den předem, aby jí člověk měl doma v den vydání ale už cca rok to tak není, čekal jsem že jí odešlou aspoň dneska ale zatím nic.
-
-
no, já tam předobjednávala naposledy na RE4R...vždycky mi přišla hra na den vydání. Tak to je docela zklamání, že herní obchod na to kašle...no nic, už od nich nic předobjednávat nebudu. Smarty se vyhýbám jak čert kříži, takže asi zbývá jen ta alza :D
-
-
Ono to není úplně jejich chyba, právě že dodavatelé včetně oficiálního distributora Nintendo do ČR upřednostňují alzu před menšími, byť na hry přímo specializovanými obchody. Ne že by tě to mělo jako platící zákazníci zajímat, taky mě to štve, o víkendu jsem se do toho chtěl ponořit, už jsem dlouho nehrál a tohle očekávám nejdřív příští úterý, páč ještě nemám ani zprávu o vypravení.
-
-
-
-
Extrémně se těším, je to pro mě jedna z nejočekávanějších her roku a před vydáním jsem si po třetí prošla Three Houses. Každopádně stále čekám na doručení krabicovky :D
Nikde jsem se moc nedočetla, jak je to tedy s případným S supportem hlavní postavy/avatara a párovanými endingy ostatních postav? Pro mě je tohle vždycky takový koncový cíl celé hry a bez toho si nedokážu představit, že bych například Three houses hrála 3x :D ... mnohdy jsem mapy zbytečně protahovala, aby postavám skákaly mezi sebou srdíčka, jak potřebuji :D -
Jak by napsal Korvus. “Těším se až si do toho šaška vnořím a budu ÚPLNĚ ponořen.”
A teď vážně.
Těším se. Dagdan Collection už čeká. Pro mě osobně herní událost tohoto roku. 3H byl postavený hodně na příběhu a postavách, Engage bylo z tohoto pohledu zklamáním. Jsem rád, že se vrátili ke skvělé napsaným postavám a příběhu.
-
-
Ty par... chlape zatracená, kdes jí sehnal? Jinak věc vkusu, osobně mám Engage radši, Three Houses mají hezčí sběratelku, to jo. Za mě je pořád Awakening nepřekonaný, nemyslím si že na tom Fortune's Weave něco změní, ale vydání každého dílu je pro mě událost, těším se hodně, i když tentokrát bez sběratelky 😐
-
-
Normálně u zeleného slizáka. Objednával jsem hned jak zalistovali a měl jsem štěstí.
-
-
Lol tam jsem kupoval sběratelku Fire Emblem Fates, který měli o litr dražší než ho měli mít jinde, jenže jim ho vyfoukli, ale ještě ten měsíc měla čtyřnásobnou hodnotu. No gratuluju a závidím.
-
-
Diky. Ten artbook je úžasný.
-
-
-
-