Control Resonant – recenze akčního RPG z dílny finských vypravěčů
-
Tesim sa! Kedze som sa bal, ako to dopadne. A vyzera, ze nastastie dobre. Preordered a auto-download uz nastaveny. Skoda, ze fyzicka kopia bude az neskor, ale to si potom pockam na GOTY ediciu. Este teraz konecne dohrat Pragmata.
-
jedničku jsem si užil, takže dvojka je jasná koupě:)
-
Zo vsetkych tych "velkych" hier je tato ta, ktora vo mne nevyvolava vobec nic. Totalny chlad. Ale to aj prvy Control, a Quantum Break
-
-
Control je jedna z nejlepších 3rd person shooterů ever.
-
-
Evidentně ne pro každého. Já sám si ho pořídil až po roce od vydání a nakonec byl překvapen, jak moc mě bavil, ale hry od Remedy jsou pro mě pokaždé sázka do loterie. AW2 byl sice fajn, ale ta neskutečně natahovaná herní doba mě ke konci už vytáčela. Resonant si pravděpodobně nakonec taky asi pořídím, ale uplyne ještě hodně vody, než se tak stane.
-
Asi tak.
-
-
Otázkou je, jestli jen z traileru a nebo z vlastního hraní. Protože chlad možná ty hry vyvolat můžou, ale takový, který jde až do korku kosti
-
-
Myslel jste snad korku mosti?
-
-
-
První Control jsem dohrál minulý týden. Normálně paranormální hry moc nemusím. Cekal jsem, ze me to nebude bavit a jen to proletím. Ale, je to fenomenální hra. Po dlouhé době něco s dobrým nápadem a hratelnosti.
Jen teda optimalizace musela být při vydání něco. Jen v úvodní lokaci mi najednou karta vyskočila na 100%. Nelíbilo se ji jakékoliv AA nastavení.
-
-
Control je klenot, pokud hráč čte, chce proniknout do toho světa, tak mu bude odměnout opravdu hra s přesahem. To samé očekávám tady. Tohle a DLC k DD2 je moje GTAVI.
-
-
No nevím, asi si to tentokrát nechám ujít... Také mám rád hry od studia Remedy, kromě Max Paynů jsem si nejvíc užil prvního Alana Wakea - úžasná twinpeaksovská atmosféra, kterou už podle mě překombinovaná dvojka nepřekonala - tam bylo z celé hry nejzábavnější DLC Number One Fan, to nemělo chybu. Control jsem někde za půlkou vzdal, ani Quantum Break jsem nedohrál do konce...
-
No tak paráda. Bál jsem se, že už to nebude ono kvůli úplnému překopání hratelnosti, ale z recenze to zní jako kdyby to bylo skoro stejný jak jednička akorát místo střílení boj na blízko a k tomu navíc hrátky s gravitací. Už se moc těším. Jen potřebuji dohrát Dawnwalkera. 🙂
-
-
Jako jo, ale nevím, jak přesně si vyložit tu část o příliš jednoduchých soubojích a malé variabilitě nepřátel. Jestli je to ještě zkousnutelné, nebo mě to začne po pár hodinách strašně štvát. Počkám na nějaké let's playe a uvidím.
-
-
Ono tohle sedí i na první Control, kde variabilita nepřátel taky nebyla extra velká a tím, jak se zlepšovala Jesse, tak i souboje byly lehčí (aspoň pro mě), ale stále dost zábavný. Nemluvě o úplném konci.
-
-