Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

A ja uz tyhle velky AAA projekty, zamerne nerikam hry, vubec nehraju.

• ALHAZRED

Ono, to ale nie je velmi lichotivé pre SONY, keď sa na to pozerám ako hráč PC, samozrejme SONY má "svojich" fanúšikov, a možno že je dobre, že sme takto rozdelení, BTW tu to dostalo 9, a neviem či nie práve preto, že to bolo merané práve SONY metrom...čo recenzent to názor...😂

• presne tak niekto má rád hry čo sa hrajú samé ako Wolverine alebo Mixtape, íní zas preferujú výzvy.

• ALHAZRED

Ano, ano, a ono tu ide hlavne o to, kto je cielovka. Mám velmi rád filmy s Wolverinom, ale tie nie sú pre deti! ...Tak neviem, prečo musí byť hra, no aby sa viacej zarobilo :-D  Malchárek 9...

• Morraw

Zatim mě hodně baví videa na sockách a vubec mi nevadi, ze to neni na PC. Sweet Baby Inc. btw

• čo som videl majitelia Xboxov a PC už spustili petíciu aby hra navždy zostala exkluzivitou na PS.

• ALHAZRED

Tak to je dobrééé...😂😛

• ALHAZRED

Ja mám Wolweraina velmi rád, a zahral by som si s ním dobrú hru, ale pre PC, a staršie publikum, prerábku z PS5 prosím NIE !! 😉

• Díky prvním ohlasům jsem moc nečekal a dostal jsem víc než jsem myslel že dostanu. Zatím zdaleka nemám dohráno, ale bude to prostě taková ta klasická odreagovačka s bonusem, že je o Wolverinovi se silnějším důrazem na příběh. A to mě vůbec neuráží. Sice je to už takové pomalu Sony kliše v žánrech, ale beru. Nic revolučního, ale pěkný příběh v kabátku Wolverina? Proč ne. Rukopis Insomniacu je znát. I v tom dobrém i v tom zlém.

• Jednooký mezi slepýma králem....lol

• iSpirit

Hra prý potřebuje minimálně 8 milionů, aby se alespoň zaplatila. Druhý Spider-man dal za 11 dnů 5 milionu.

Ono ten nadpis je takový dost zvláštně napsaný.  Sice pravdivý, ale za mě bulvární spíše. Letos Sony měla snad jen z AA/AAA  her Saros, což je stále poměrně niche hra, která neprodala ani milion. 

• Podla niektorych zdrojov vyvoj hry stal 300 milionov dolarov. Ak zratame este marketing, tak uspesna sice moze byt, ale od ziskovej ma este daleko.

The Blood of Dawnwalker podla zdrojov stal 40 milionov.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit