Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a pak se divím že to jednou za dva týdny zapnu a jak potkám hráče jsem instantně mrtvý 😂 ono jedna věc je skill, ale někdy už se mi i stalo že po porážce nás to zvedlo a vyhodilo to ten tým co nás dostal :D 

• bodmrazu

Tohle je fakt neco co nepochopim. Podvadet v oblibene hre a jeste za to platit? Kazim to ostatnim ale i sam sobe. Takove cisla snad musi znamenad ne desitky ale stocky milionu podvodniku.

• twicer

Však to můžeš úplně stejně implementovat i do reálného života, kde někteří mají potřebu lhát, aby je pak jejich okolí považovalo za něco víc, než co reálně jsou. Proč se snažit být lepším, když můžeš zaplatit pár desítek doláčů měsíčně a být dál líný ignorant. Ubohost svého jednání si můžeš uvědomit za pár let, ale také klidně třeba i nikdy.

Každopádně mě překvapilo, kam se za ty roky ta organizovanost dostala, mají na ty podvodné softwary už celé vývojářské týmy, QA testery, včetně 24/7 podpory a sekretářek.

Už jsem se setkal i s hráči, kteří hráli zcela legitimně a ty cheaty si pořizovali jako ochranu, proti ostatním cheaterům. Hold jiná doba. :)

• Hidden

Stovky milionu ne, presna souhrnna cisla samozrejme nikdo nema, ale podle odhadu jsou to miliony az nizsi desitky milionu. Jinak bych si tipl, ze hlavni motivace je kombinace nafouknuteho ega a nizkeho skillu - hrac ma pocit, ze by mel hrat lepe nez ve skutecnosti hraje a nejjednodussi cesta jak tuhle domnelou nespravedlnost "napravit" je pouzit cheaty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit