Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Docela by mě zajímalo, jak pod Betheshou dopadne Obsidian. Jak známe Todda, tak si od nikoho z nich nejspíš nenechá kecat do TES6 a singlových Falloutů. Mohl by si je ale nechat na onlinovky, když jim tak šlape Grounded (2) a přenechat jim správu i TES Online a Fallout 76. Ty, co dělali na Awoved a Outer Worlds (2) budou nejspíš v první linii, až na Bethesdu přijde od MS další požadavek na snižování stavů.

• Kverulant

Proboha, hlavně ne spláchnout do záchoda krále single player RPG Obsidian prací na onlinovek u průměrné vyšeptané Bethesdy.

• No, buďme trochu při zemi. Kdy naposled Obsidian udělal opravdu královské RPG? S přivřenýma očima Tyranny z roku 2016 nebo Pillars of Ethernity II z roku 2018? Od té doby se o královský post přetahují spíš Larian, Owlcat a možná ještě někdo další (Warhorse, možná se vzchopí CD Projekt a možná do toho promluví Tactical Adventures nebo někdo další), ale Obsidian už dělá "jen" nadprůměrná RPGčka, která se navíc neprodávají moc dobře a vydělává jim spíš onlinovka Grounded.

A s tím, jak Todd Howard nahlíží na Fallout New Vegas (který se za královskou hru považovat dá bez problémů, ale 2010 je fakt dávno) mi odstavení Obsidianu od singlových RPGček úplně připadá jako docela pravděpodobné. Možná k sobě přetáhne pár schopných lidí, což by mohlo trochu pomoct vznikajícím hrám Bethesdy, ale musel by potlačit svoje ego a ještě to protlačit přes aktuální letité zaměstnance Bethesdy.

• JohnyTheZik

"Šokantní"?

Preboha, já tě, Kubo, měl za rozumnýho člověka!! :D

• twicer

Když ti to nedá a budeš to chtít něčím nahradit, rovnou oprav i grouded na grounded 2 :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit