Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lagZz

Jsem přibližně v polovině, ten neustálý tlak na stealth pro mě tu hru solidně sráží, přitom atmosférou ani zajímavým příběhem hra nešetří. Přijde mi že poslední dva Silent Hilly jsou z extrému do extrému, nejdřív zkusili příklon ke combat-heavy hratelnosti v díle s podtitulem "f", nyní nás tlačí do stealthu kde pokud se hráč rozhodne to hrát jako tradiční Silent Hill je penalizován AI nepřátel která vrhá kanylu za roh nebo ve finále nejhorším možným koncem protože se člověk rozhodne nesedět a nečekat až si nepřítel udělá svoje klasické kolečko ale vezme situaci do svých rukou. Já koupil Silent Hill a zatím se mi dostává podivného mišmaše Outlastu a Alien Isolation. 

• Carnage666

Silent Hill 2 Remake mě uchvátil a Fko mě taky bavilo, tohle bohužel hrát nebudu. Je tam kladen až moc velký důraz na stealth a to mě nebaví. Je to škoda, protože zasazení se mi strašně líbí.

• Corvus

...jako jo, Kuba mě totálně namslal! Vzal jsem to na Steamu a už se chystám instalovat, jen co se hra odemkne. Ideálnější podzimní hra asi v tuto chvíli neexistuje. I když Dawnwalker taky v sychravých dnech zahřeje. Moc pěkná recenze. Vtáhla! 

• Morraw

Tvl tak to je první Silent Hill, co si asi zahraju. Správný horor má být vždycky first person a k SH mi to sedí více než k RE.

• Inquisitor

t

• Hmm. Stuttering , hádanky který jdou vyřešit jen s podporou Konami a ještě trčet někde ve skříni. Děkuji, dál 😁 

• Hadanky vyresis s AI umelou inteligenci :) 

• díky za pěknou recenzi, už se těším na večery s touhle hrou :D 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit