Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frank.horigan

Souhlas tím, že se tato série zadrhla v dobách X360.  GoW1 na PC mě odrovnala, jenže to byl rok 2008 kdy jsem to hrál...

Poté Gears5 byly skoro jako přes kopírák, jenže tohle jsme hrál (nedohrál) v roce 2023...

Prostě tupá CoverShooter typu vystřílej "arénu" a posuň se do další arény + cut scény napěchované hloupým testosteronem....

eee, jako ukázka schpností X360 a UE3 = OK, ale v roce 2026 asi díky

• další xbox kravina dle recenztí

• Hra sa hrá sama, takže nemusím mačkať tlačítka. 10/10. Spolu s mixtape a Wolverine určite kandidát na hru roka.

• hra roku jo? tohle? máš nějaký divný mínění kámo

• Derp_1337

:FACEPALM:

Nikdy jsi asi neslyšel o sarkasmu, co? 😂

• Tak on to asi myslel jako ironii ne?

• Bohužel toto nemá po stránce příběhu a postav se starými gearsy společného zhola nic. Ta tam je drsná macho military scifi. Kdo ví, ten ví. 
    Gameplay a řežba pořád ok, ale když pominu některé otřesné postavy a špatné dialogy, tak tam chybí i řada základních efektů, jako efekty vody na mnoha místech a celkově je to prostě očividně dělané lidmi co se snažili jen aby to vypadalo hezky v traileru. 
    Coallition směřuje ke stejnému osudu jako 343 s halo. Stovky milionu do luftu, armáda lidí a konzultantů a produkují sotva 6/10 hry. 

• yeniczek

Docela by mě zajímalo, na co přesně je ona narážka, že kdo ví, ten ví. 

• je to referencxe na pata a mata

• Derp_1337

No na webu Games se mažou všechny příspěvky, které zmiňují příliš silnou propagaci jistých politických názorů ve hrách. Takže se o tom nemluví.

Jinak na nové Gears jsem se celkem těšil. Ale asi počkám až na nějakou velkou slevu. Není to tak dobré, aby si to zasloužilo zaplacení plné ceny.

• yeniczek

To byla ironicka otazka, protoze jde zas o radoby kauzu ze socek. Jste museli u 4 a 5 uplne umirat. A asi dobre vam tak. Skoda, ze vam nedojde, ze tyhle “kauzicky” jsou delany na miru, dost casto puvodne lidmi, ktere hry ani nezajimaji a zkousi, co se chytne a zacne delat cisla. Hry jsou nejjednodussi terc, pak filmy. Nekdo na to prisel s Ep8 Star Wars a od te dobu to jede kazdy rok nekolikrat. 

• ale už pridali do takýchto hier ženskú postavu, čo by bola za tak trochu babráka, prečo to vždy musí byť dokonalá girl boss, čo vyrieši každý problém.

• yeniczek

A proč ne? Zeptej se scenáristů nebo hráček. Co já vím. Líbit se ti to nemusí, to je absolutně v pořádku.  Ale lacinej hate je prostě mimo vždy.

• Co je to zase za blábol. U nových SW nikomu nevadí ženská hrdinka. Jde o to, že scénář absolutně nedává smysl, je to celé jen vykrádačka předchozích dílů. Místo hvězdy smrti co ničí planety je tu krám co ničí systémy, a světe div, má slabinu, která ho celý pošle do pekel... no tvl, to muselo dát práááce až hrůza, tohle vymyslet, to tu ještě nebylo. Místo impéria se z ničeho objevilo jiné impérium a jen tak instantně poslalo Republiku do zapomnění. Dále nesympatické a toxické postavy, logické lapsy, neexistující vývoj postav, twist původních hrdinů na uslintané losery. Já teda viděl jen první dva díly, neměl jsem už odvahu jít na další a kazit si den. Ale je to brak jak prase a podle mě, kdo to nevidí je buď zaslepený nebo nemá vkus. Srovnej to třeba s Andorem a asi pochopíš, co za hrůzu ty nové SW filmy jsou.

Ale jistě, lepší je tady označit fotry od rodin, kterých je tady IMHO většina, označit za incely... 

• yeniczek

Všechny události, který tam popisuješ jsou ze sedmičky. Ale kdo chce psa bít... 

Je no, protože okolo sebe nemám jedinýho kolegu fotra, kterej by měl nutkání na Epizodu 8 skoro sprostě nadávat a hladit si svoje chlapácký ego, jak to tomu nandal. Jen se uraž, to je přesně váš styl. A z toho všeho jsme pak došli až sem, kdy se hroutí hráči z ženských hrdinek. Ne, že se jim to nelíbí, ale přímo hroutí. To je ten problém. Je to špatná postava? Může být, v pořádku. Brečel bys tady úplně stejně nad špatnou chlapskou postavou? Ne.

• No gears 4 a 5 byl brak a stejne tak disney star wars. Vetsinou to obhajuji lide co nikdy nebyli fanousci znacky a jen se raduji, ze mohou do nejake IP protlacit svuj svetonazor.  A spousta techto ip se postupne zacala zadrhavat a prodelavat prachy a to nakonec i to star wars.

• yeniczek

Ne, byl to odklon od původních tří dílů a je úplně fér to kritizovat a aby se vám to nelíbilo. Brak vypadá jinak. Ale jestli je pro tebe největší problém, že je hrdinka/jedna z hrdinů/žena, tak mám pro tebe fakt špatnou zprávu...

• Reakce na příspěvek:

ty dobře víš v čem je a v čem není problém, tím že tu děláš nevědomého, děláš blázna jen sám ze sebe. 

A ano, Gears 4  a hlavně gears 5 byly brakové špatné hry, které absolutně neměli se sérii nic společného. Řekl bych že coalition už si může balit, dopadou jako 343 studio a já je rozhodně litovat nebudu. 

• U 4 jsem umíral, jak to byla špatná hra a proto jsem 5 ani nezkoušel. Naivně jsem věřil v E-day, ale nečekaně je to opět zklamání.

• yeniczek

V pořádku, tak to kritizuj na základě relevantních věcí. Mě 4 taky zrovna moc nebavila, ale 5 byla fajn příběhová hra. Stačí jen nenaskakovat na tyhle hromadné hejty o DEI nebo kdo ví čem, co zrovna u incelů letí. 

• Reakce na příspěvek:

Jenže ono to v té hře je. O to horší je to, že je to ve hře o macho borcích.

• yeniczek

Reakce na příspěvek:

Co v té hře je? 

• jindra.veliky

Reakce na příspěvek:

A half life 2 je taky woke plnej dei ne? Pomáhá ti ženská, černoch a hlavní zaporak starej a bílej 

• yeniczek

Reakce na příspěvek:

Ve hře o macho borcích je ženská, panenko marja... 😀 Prober se.

• Na nové Gearsy jsem se strašně těšil, ale také jsem měl obavy a ty se naplnily tím, že do vývoje zasáhla jistá společnost......holt, bez Cliffyho B to nemá smysl :/ 

• jeden z důvodů proč jsem pořizoval Xbox, ach ty první 3 díly to byla slast. Bohužel čas šel ale dál a další díly už netáhli, ještě ta 4 za Marcusova syna byla dobrá a měla nezapomenutelné momenty ale když ho vyměnily za slečnu napůl spjatou s Lotusem to už na mě bylo moc meh. A zase se vracet na začátek před první díl když všichni víme jak to dopadne s Domem i Marcusem..... je za mě zbytečné.... Mohli místo toho vytvořit něco nového a od Gearsů dát už ruce pryč

• jindra.veliky

Asi jak jsem si myslel. Meh příběh a mechaniky a gameplay zaseknutý v době Mafia 2. Za těch 320,- kč, ale beru. Každopádně pecka bude asi až Hellraiser :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit