Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

Taky je potřeba se podívat na jiné weby, které anti-woke incely neřeší a jak dopadli. Ty weby už nemají normální diskutují a vše je zapleveleno těmito komentáři. Ono si dělat názor na základě útržku z X či Youtube opravdu není normální. V současnosti by sis neměl udělat názor ani z recenze pomalu, jak bídné jsou a tihle lidi si tvoří názor na základě jedné věty z X. Tohle fakt nechceš na webu.

• Tak redaktor se činil a rozdával bany za špatné názory 😀 žádné útoky ani urážky, tohle jako vážně redakce? 😀

• Klasicky nejvíc uráží a napadá druhá strana :) Ale ať se pak redakce nediví propadu čtenářů, já bych si klidně premium předplatil, skrz zajímavé články, ale za tohle fakt ne, sorry.

• Ano redakci totiž vadí, když se jakkoliv komentuje nebo se dělají narážky na inkluzívní obsah ve hrách. Přitom ten obsah je tak špatný, že je pak podkladem pro většinu memů. Nehledě na to, že zbytek hry je často průměrný a takové hry finančně propadnou. Cekal bych tu objektivní článek nad takovým tématem a ne banování.

Nedávno jsem dohrál Bulletstorm, který je GoW docela podobný a má humor bez filtru. Je tam taky ženská hrdinka Trisha, která perfektně doplňuje úvodní dvojici hrdinu. Takze tak.

• frank.horigan

Souhlas tím, že se tato série zadrhla v dobách X360.  GoW1 na PC mě odrovnala, jenže to byl rok 2008 kdy jsem to hrál...

Poté Gears5 byly skoro jako přes kopírák, jenže tohle jsme hrál (nedohrál) v roce 2023...

Prostě tupá CoverShooter typu vystřílej "arénu" a posuň se do další arény + cut scény napěchované hloupým testosteronem....

eee, jako ukázka schpností X360 a UE3 = OK, ale v roce 2026 asi díky

• další xbox kravina dle recenztí

• Hra sa hrá sama, takže nemusím mačkať tlačítka. 10/10. Spolu s mixtape a Wolverine určite kandidát na hru roka.

• hra roku jo? tohle? máš nějaký divný mínění kámo

• Derp_1337

:FACEPALM:

Nikdy jsi asi neslyšel o sarkasmu, co? 😂

• Tak on to asi myslel jako ironii ne?

• Bohužel toto nemá po stránce příběhu a postav se starými gearsy společného zhola nic. Ta tam je drsná macho military scifi. Kdo ví, ten ví. 
    Gameplay a řežba pořád ok, ale když pominu některé otřesné postavy a špatné dialogy, tak tam chybí i řada základních efektů, jako efekty vody na mnoha místech a celkově je to prostě očividně dělané lidmi co se snažili jen aby to vypadalo hezky v traileru. 
    Coallition směřuje ke stejnému osudu jako 343 s halo. Stovky milionu do luftu, armáda lidí a konzultantů a produkují sotva 6/10 hry. 

• yeniczek

Docela by mě zajímalo, na co přesně je ona narážka, že kdo ví, ten ví. 

• je to referencxe na pata a mata

• Derp_1337

No na webu Games se mažou všechny příspěvky, které zmiňují příliš silnou propagaci jistých politických názorů ve hrách. Takže se o tom nemluví.

Jinak na nové Gears jsem se celkem těšil. Ale asi počkám až na nějakou velkou slevu. Není to tak dobré, aby si to zasloužilo zaplacení plné ceny.

• yeniczek

To byla ironicka otazka, protoze jde zas o radoby kauzu ze socek. Jste museli u 4 a 5 uplne umirat. A asi dobre vam tak. Skoda, ze vam nedojde, ze tyhle “kauzicky” jsou delany na miru, dost casto puvodne lidmi, ktere hry ani nezajimaji a zkousi, co se chytne a zacne delat cisla. Hry jsou nejjednodussi terc, pak filmy. Nekdo na to prisel s Ep8 Star Wars a od te dobu to jede kazdy rok nekolikrat. 

• ale už pridali do takýchto hier ženskú postavu, čo by bola za tak trochu babráka, prečo to vždy musí byť dokonalá girl boss, čo vyrieši každý problém.

• yeniczek

A proč ne? Zeptej se scenáristů nebo hráček. Co já vím. Líbit se ti to nemusí, to je absolutně v pořádku.  Ale lacinej hate je prostě mimo vždy.

• Co je to zase za blábol. U nových SW nikomu nevadí ženská hrdinka. Jde o to, že scénář absolutně nedává smysl, je to celé jen vykrádačka předchozích dílů. Místo hvězdy smrti co ničí planety je tu krám co ničí systémy, a světe div, má slabinu, která ho celý pošle do pekel... no tvl, to muselo dát práááce až hrůza, tohle vymyslet, to tu ještě nebylo. Místo impéria se z ničeho objevilo jiné impérium a jen tak instantně poslalo Republiku do zapomnění. Dále nesympatické a toxické postavy, logické lapsy, neexistující vývoj postav, twist původních hrdinů na uslintané losery. Já teda viděl jen první dva díly, neměl jsem už odvahu jít na další a kazit si den. Ale je to brak jak prase a podle mě, kdo to nevidí je buď zaslepený nebo nemá vkus. Srovnej to třeba s Andorem a asi pochopíš, co za hrůzu ty nové SW filmy jsou.

Ale jistě, lepší je tady označit fotry od rodin, kterých je tady IMHO většina, označit za incely... 

• yeniczek

Všechny události, který tam popisuješ jsou ze sedmičky. Ale kdo chce psa bít... 

Je no, protože okolo sebe nemám jedinýho kolegu fotra, kterej by měl nutkání na Epizodu 8 skoro sprostě nadávat a hladit si svoje chlapácký ego, jak to tomu nandal. Jen se uraž, to je přesně váš styl. A z toho všeho jsme pak došli až sem, kdy se hroutí hráči z ženských hrdinek. Ne, že se jim to nelíbí, ale přímo hroutí. To je ten problém. Je to špatná postava? Může být, v pořádku. Brečel bys tady úplně stejně nad špatnou chlapskou postavou? Ne.

• Reakce na příspěvek:

Prý "Váš styl"... koho tím myslíš? Ty tady označuješ zdejší čtenáře za incely, což nedává žádný smysl, když jsou to tatíci od rodin. Celý můj příspěvek je o tom, že není problém v ženské hrdince, ale ve špatném scénáři a špatně napsaných postavách obecně. A ty zas jak kolovrat. 

Chceš příklad dobře napsaných postav? Ripleyová, Sarah Connor, Rita Vrataski. Mám ty filmy rád i hrdinky. 

Vůbec nechápu tvůj útočný styl, napsal jsem ti poctivě moje problémy s restartem SW, není tam nic o problému s pohlavím postav. Ještě ti explicitně píšu, že přesně v tom problém není.

• Reakce na příspěvek:

Osmička má scénář ještě horší než sedmička. U sedmičky se to dá vzít ještě jako pocta čtyřce (ne moc povedená), ale dál už to smysl moc nedává. Devítka je oproti osmičce možná trochu lepší, ale o moc ne.

A nejméně sympatická postava v té trilogii je chlap (Kylo), na tom se většina shodne. Rey dobrá není (na to že má být ženský ekvivalent Luka), ale aspoň není tak otravná. Scénář jí navíc fakt nepomáhá.

• No gears 4 a 5 byl brak a stejne tak disney star wars. Vetsinou to obhajuji lide co nikdy nebyli fanousci znacky a jen se raduji, ze mohou do nejake IP protlacit svuj svetonazor.  A spousta techto ip se postupne zacala zadrhavat a prodelavat prachy a to nakonec i to star wars.

• yeniczek

Ne, byl to odklon od původních tří dílů a je úplně fér to kritizovat a aby se vám to nelíbilo. Brak vypadá jinak. Ale jestli je pro tebe největší problém, že je hrdinka/jedna z hrdinů/žena, tak mám pro tebe fakt špatnou zprávu...

• Reakce na příspěvek:

ty si naozaj myslíš, že ľudia majú problém s tým, že hrdinka je žena? nie oni majú problém s tým, že ako netrénovaná, dokázala okamžite poraziť trénovaného sitha dokonca v súbokji na svetelné meče, hoci svetelný meč držala prvý krát v živote, ak si zoberieš ako dopadol Luke keď sa v súboji stretol s Darth Vaderom a to už ho trénoval Kenobi, tak to absolútne nedáva zmysel. 

• Reakce na příspěvek:

ty dobře víš v čem je a v čem není problém, tím že tu děláš nevědomého, děláš blázna jen sám ze sebe. 

A ano, Gears 4  a hlavně gears 5 byly brakové špatné hry, které absolutně neměli se sérii nic společného. Řekl bych že coalition už si může balit, dopadou jako 343 studio a já je rozhodně litovat nebudu. 

• U 4 jsem umíral, jak to byla špatná hra a proto jsem 5 ani nezkoušel. Naivně jsem věřil v E-day, ale nečekaně je to opět zklamání.

• yeniczek

V pořádku, tak to kritizuj na základě relevantních věcí. Mě 4 taky zrovna moc nebavila, ale 5 byla fajn příběhová hra. Stačí jen nenaskakovat na tyhle hromadné hejty o DEI nebo kdo ví čem, co zrovna u incelů letí. 

• Reakce na příspěvek:

Jenže ono to v té hře je. O to horší je to, že je to ve hře o macho borcích.

• yeniczek

Reakce na příspěvek:

Co v té hře je? 

• jindra.veliky

Reakce na příspěvek:

A half life 2 je taky woke plnej dei ne? Pomáhá ti ženská, černoch a hlavní zaporak starej a bílej 

• yeniczek

Reakce na příspěvek:

Ve hře o macho borcích je ženská, panenko marja... 😀 Prober se.

• Na nové Gearsy jsem se strašně těšil, ale také jsem měl obavy a ty se naplnily tím, že do vývoje zasáhla jistá společnost......holt, bez Cliffyho B to nemá smysl :/ 

• jeden z důvodů proč jsem pořizoval Xbox, ach ty první 3 díly to byla slast. Bohužel čas šel ale dál a další díly už netáhli, ještě ta 4 za Marcusova syna byla dobrá a měla nezapomenutelné momenty ale když ho vyměnily za slečnu napůl spjatou s Lotusem to už na mě bylo moc meh. A zase se vracet na začátek před první díl když všichni víme jak to dopadne s Domem i Marcusem..... je za mě zbytečné.... Mohli místo toho vytvořit něco nového a od Gearsů dát už ruce pryč

• jindra.veliky

Asi jak jsem si myslel. Meh příběh a mechaniky a gameplay zaseknutý v době Mafia 2. Za těch 320,- kč, ale beru. Každopádně pecka bude asi až Hellraiser :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit