Jsi v pořádku, Ubisofte? Kašli na Watch Dogs: Legion a opraš místo toho tyhle hry
-
chápu tvůj pohled, u této hry předělání do 3D vypadá prostě divně, hlavně když jsi ostřílený veterán co strávil v původní hře stovky hodin, ale věřím tomu že pro ty co původní díl nikdy nehrály tak to bude plus, protože se Ubisoft snaží zaujmout co nejvíce hráčů ne jen fanoušky. Tedy i novější generace... Jak jsem psal výše, osobně by mi vůbec nevadil třeba port původní hry, spíš bych byl za něj radši, ideálně s českým dabingem :D
-
Ta mechanika hraní za jakékoliv NPC byla skvělá. Jen to vypadalo, že zbytek hry s tím vůbec nepočítal.
Pokud jsou schopní toto překopat a dostat se animačně/gameplayově o něco blíž k tomu, co už bylo ve Watch Dogs 2, tak bych se i těšil. -
chápu nechuť k Watch Dogs:Legion a souhlasím, ale u Heroes názor redaktora nesdílím, hráči budou mít vůbec poprvé možnost si zahrát i na konzolích což je za mě velký plus. Hru mám projetou křížem krážem (vlastně všechny hry :D) a vůbec by mi nevadilo kdyby nešlo o předělání do 3D ale prostě port, protože ruku na srdce, mít možnost hrát z gauče s ovladačem v ruce? Shutup and take my money. U Rainbow souhlasím, dřív než se z toho stal multák to byly dobré hry.....
-
-
Hele, ono je tam toho víc, co je na HoMM remaku ve skutečnosti dobré – třeba ten systém, který do 3D předělá úplně všechny mapy z původní trojky, takže snad velmi brzo bude mít Remake i HotA, ale pořád mi ta grafická stylizace přijde divná, nepřehledná a horší než původní hra.
-