-
Co dodat......prostě super! Kde si můžu předobjednat? *1*
-
To neni tak překvapivý, že Brotherhood je výhodnější, když je to skoro datadisk, alespoň tim, že běží na stejnym enginu a jsou tam použitý stejný modely, textury apod.
-
No trochu se bojím, pamatuju si jak vyšla 1 a ubisoft hodně pochyboval zsa vydají 2, a ta měla tuším delší vývoj přes 2 roky nwm přesně. Myslím si že brotherhood měl byt už ve 2 tak nějak aspon mapa říma, jenže řekli si že z toho vytřískajů prachy tak to rozdělí. No a jestli stihnou za rok udělat plnohodnotný 3. díl tak smekám.
-
3ku bych nejraději zasadil do Starověkého Egypta, pokud má bejt další díl. Do dob kleopatry Nefertiti :)
-
Skvelé, takže ja ako PC hráč sa už môžem začať tešiť na marec 2012, kedy klasicky na PC s niekoľko mesačným odkladom vyjde ACIII.
-
Hlavně ať tam je té současnosti co nejméně. Hezky nějakou atraktivní historickou epochu.
-
-
bral bych viktoriánskou anglii - proběhnout se po takovým Yorku - to by byla bašta..
-
A myslis si, ze se Desmond ve dvojce ucil vsechni ty srandy jenom pro to, aby se ve trojce hralo zase za nejakou radobyhistorickou postavu? Tezko. Podle me trojka bude cela v te pseudosoucasnosti, ve ktere se odehrava ramcovy pribeh jednicky a dvojky a hlavni postava bude konecne Desmond
-
Ta současnost mě právě zajímá nejvíce, tak já doufám že se to nějak rozjede :)
-
Mno, mě právě ve dvojce chyběly ty "vložky" ze současnosti... Když byla jenom jedna..
-
-
Ty sci-fi prvky jsou jediným velkým mínusem na celé sérii.
-
-
Me se ty vsuvky líbily
-
-
-
-
hmm skod a cekal jsem ze to oznamej az na e3 :)
-
I když se Assassins creed vydává každý rok svou kvalitu si neustále zvyšuje. Brotherhood je výborná hra jen mě tam zklamala ta guilda. Čekal jsem mnohem větší možnosti upravování rekrutů a pozdějších assassinů. Spíš je zajímavé za koho budeme hrát. Ezio to už nebude, a prý si tentokrát budeme moci svou postavu vytvořit.
-
-
Tak to jsme asi hrali kazdy jinou hru ...
-
-
jak se ti povedlo, když jsi udělal z rekruta Assassina ho nadále upravovat?
-
-
-
Hra uz davno vysla len to Americka vlada a Europska unia drzi v tajnosti.Mne to akurat vcera priniesol stryko z Montrealu.Hra mi bezi v pohode na Intel® Core i7 Quad i7-950, 3.06GHz, BOX (1366), GTX580 BlackOps Edition 1536MB DDR5 (PCIe) , 6GB RAM, na full detailoch 1920x1200 4AA nad 60fps, proste parada
*5* -
-
Mne Alcatraz priniesol nanoSuit 2 ale trocha to dodrbali lebo emzákov strieľam na Hviezdovlsavovom namiesto Times Square... inak už mám dohraté aj Duke Nukem Forever... jáj bože... moja zostava je Intel BeImba 12.6GHz, 2TB RAM, GTX100000 (100TB VRAM!!!) a mam 200PB HDD :D
-
-
s tou VRAM by jsi už moc nepochodil, je to zastaralá technologie z nějakýho roku 92 *1*
-
-
to ja davno uz drtim HL3 a EP3 a Portal2 som uz presiel...mne to priniesol sam Gordon zo Xenu...
-
-
Zabil :D:D:D
-
-
Mně donesl čtyřku tučňák z antarktidy ale africké kmeny to drží v tajnosti.
-
-
opět PC verze v březnu se super upgradem ochrany :-D (očekácvam že se budoiu s netu sztahovat i celý kapitoly v průběhu hraní)