Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta vyhra je spis za trest ne, DA2 bych nechtel ani zadarmo :D
    • jj zaklínač to jistí, pryč s DA a celou EA
      • miker17
        *11*
    • miker17
      Don't feed the trolls
  • tak odpověď č.16 je úplná blbost.. proteani byli první co objevili citadelu, před 50 000 lety než asari.. prtž citadelu proteani nevytvořili, což je znatelný z ME1 když jste v jejich databance na ILOS, je rozdíl co si galaxie myslí a co je pravda... je mi jasný že autor čerpal z wikia

a otázka č.1? si děláte srandu ne?
    By mě zajímalo kde je jediná zmínka o tom že se měla jmenovat sunage, navíc i kdyby ano, není to kvůli tomu že byla válka orlais/ferelden ale kvůli že byl znovu objeven drak/draci..

pardon, ale ten kvíz je BS
    • Všude je jasně napsáno, jak v Codexu ve hře tak na wikia, což je jen přepis Codexu, že první kdo Citadelu OBJEVIL byla rasa Asari.Na tu otazku nejde odpověďet špatně.Protheani jsou rasa, která ji pravděpodobně vytvořila/postavila.Jistě je to diskutabilní, ale nikde není napsáno nic o jejím objevení Protheany a to jde.To slovo je v té otázce klíčové.
      • Kdyby sis pořádně promluvil s tím proteanským hologramem na Ilosu, tak víš že Proteani citadelu pouze objevily, jako nejspíše i mnoho generací civilizací před nimy. Ve skutečnosti ji postavily Reapeři. Kodex pouze říká, že Proteani jsou oslavováni jako tvůrci citadely, ale ve skutečnosti se neví kdo ji vytvořil.
        • Codex se vytvari z informaci, ktere hrac ziskava behem hrani.Ale dobre mrknu na to.Mel bych mit ulozenou pozici na ilosu.
          • tu máš odkaz na youtube:
            http://www.youtube.com/watch?v=vM5CuAon3ow
            • Myslím, že je to jasný. Kodex musel být napsán trošku zavádějícím způsobem aby v něm nebyl spoiler hned od začátku hry.
            • Mate pravdu panove :] .Ono je napriklad na Wikia napsano ( prepis Codexu ), ze Reaperi "vytvorili" Citadelu.Nekdo se sekl kdyz ten kodex psal.
            • miker17
              jasne ale v kodexu stoji že ASARI BYLI PRVNÍ KDO OBJEVILI CITADELU
    • Tak č. 16 je z nabízených odpovědí jasně jedině proteani, jak řikáš. To mě to docela naštvalo. Jednička je ale jasná našel jsem to poměrně rychle v kodexu, všechno tam je.
    • tak ta 16 to zabila:D:D:D
    • miker17
      o16. celá galaxie myslí že citadelu postavily protheani a jako první ji našli Asari
      01. vtom je asi chyba protže kodex říká že se je to dračí věk kvůli tomu že poprvé za několik set let byl spatřen High Dragon
    • No, je fakt, že to č. 16 je diskutabilní. Chápu, jak to autor myslel, ale de facto nelze vybrat ani jednu z odpovědí.
      • pre Dallorn:
        c.16 double fail, kedze cyklus funguje niekolko dekad milionov mozno miliard rokov takze ani tvoja odpoved nieje pravdiva, okrem toho tato otazka podla mna mala iba zlu interpretaciu kedze sa pravdepodobne malo jednat o universum pritomnosti vresp. v hre :P

c.1 tato otazka je spomenuta v codexoch v hre :+)
        • ano u 16ky jasný, ale z těch nabídnutých možností jsou proteán jednoznačný... otázka byla jasná, kdo první objevil citadelu, pokud není upřesněno je myšleno z daných možností,, a myslim že 50 000 let je poměrně značný rozdíl pro zavrhnutí další debaty...

ano, našel jsem si to dneska, je to zmíněno v codexu, ale stále, otázka zněla co znamená Dragon Age...
          DRAGON AGE je název pro staletí, a to století nebylo pojmenováno tak protože ferelden se vzbouřil, byl pojmenován protože byly objeveni draci.. čili ta odpověď není správně,..
          že draci se probouzí ze spánku je poměrně blízko, ale také to není pravda(protože znalí ví že byli téměř vyvražděni(ted se nechci koukat zpět na jaký století to bylo, ale myslim že 5 nebo 6) a ke konci 8. blessed století byli znovu spatřeni,,,
          nejbližší v češtině odpovědi je Název pro Thedaský kalendář.. i když imperium minimálně používá jiný, čili Thedaský je nepřesný, se dá vyložit jako kalendář toho století... my taky nazýváme kalendář podle roků aspon, oni podle století, čili další blízká možnost,,
          pár dní zpět jsem tu již psal že otázka č.1 je nejednoznačná, a podle jejího znění není ani jedna z možností správně, poněvadž je to kombinací 3 ze 4...
          • Universum pritomnosti bolo myslene tento kolobeh teda ten ktory pocal 50 000 rokov dozadu ked boli Protheani vyhubeni a zotroceni, to jest asarijky by mali byt spravne :=), okrem toho Reapry davaju prave 50 tisic rokov rasam v galaxii na rozvinutie aby im potom kopli do zadku :P to znamena ze pre rasy pritomnosti ktore sa vyskytuju v pribehu su Protheani davno po smrti a okrem Shepperda a jeho posadky a par vyvolenych nikto nevie co sa za Protheanmi a Reapermi skryva :P
            Okrem toho:
            To jest v väcsine zmieniek si galaxia mysli ze ju vytvorili Protheani, okrem par zasvetenych v Protheanskych/ Colectorskych a Reaperskych zalezitostiach :D, druha alternativa ktoru hovori Vigil hovori o tom ze ju Protheani tak ako aj ostatni objavili a vytvorili z nej srdce galaxie co sa im vypomstilo v dobe ked zazvonil budik prisli sprosti Reapry a zacali svoj zber :P ... TAKZE ANO TATO OTAZKA JE KURVA DISKUTABILNA :D:D:D

VIGIL : The citadel is the heart of your civilization and a seed of gouverment as it was with us and has it been with every civilization that came before us, but the citadel is a TRAP that stations is MASS .... :+)
          • V odpovědích na jedničku se nepíše PO ČEM byl Dragon age pojmenován, ale KVŮLI čemu byl přejmenován (kvůli vzpouře Fereldenu jak jsem vysvětlil výše). Odpověď přece nemusí zmínit výskyt draka, aby byla správně. Stačí když vše co tvrdí je správně.
  • Moje otazky:
    1. Bude mít české titulky? NE
    2. Zajímá vás ještě tato hra? NE
    *1*
    • MrSanta
      To věčné řvaní nad chybějící lokalizací už je trapné. Je nutné to vytahovat i tady, u článku, který zveřejňuje výsledky soutěže?
      PS: hra titulky mít bude. Sice později a od komunity, ale bude. Navíc tu je slušná pravděpodonost, že překlad bude mít větší kvalitu, než kdyby byla lokalizace od "profíků".
    • miker17
      1. je mi to jedno
      2.ja anglicky umím a hrat v originále je lepší jak zabugovaná čeština
    • ucho
      doporučuji se učit anglicky. navíc osvojit si pasivní angličtinu je poměrně jednoduché.
      • To stale neodpovida na tu druhou otazku, zda nas ta hra zajima:-)
        Je mi to nesmirne lito a tezko u srdce, ale opravdu opravdu nechapu, jaktoze dostala hra tak vysoke hodnoceni v PC gameru.... Bud udelali tak strasne spatne demo a hru prezentovali z toho nejhorsiho uhlu nebo uz sem starej....
        • miker17
          demo je akčně zaměřené na ukázku soubojového systému ...OXM dal hre 9z10
          takže to jsou už 4 rewiev z vysokým hodnocením
          87% 89% 9z10, 93%
      • Aj samozrejmne studuji a CJ u 90% her vubec neporebuji 100% se orientuji v AJ textu, ale u her typu DA kde jde o detailni pribeh a porozumeni vtipnych narazek je potreba vic jak pasivni anglictina...
        • Pokud chceš hrát tyto hry naplno, nauč se anglicky, prtž ty překlady jsou většinou dost odlišné
  • Stýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
  • miker17
    hehe nová skladba k DA2 soundtracku
    Rouge Hearth
    http://www.youtube.com/watch?v=9fC8jRQ3-6c
    Im not calling you liar
    http://www.youtube.com/watch?v=1can-MLmWdA
  • 800h na DAO? tipuju že to je překlep a má to bejt 80...

Co si pamatuju, tak bioware říkal že DA2 je stejně dlouhej co DAO+DAA...

Ony celkově většina recenzentů moc neví o čem mluví, si tam mastěj EZhry na consolích a pak dostanou něco jinýho a... navíc samotní recenzenti se nechávaj hrozně ovlivnovat jak komunitou tak developerama a pak vzít nějaký objektivní postoj už moc nejde
    mno uvidíme sami za 14dní
  • miker17
    Review Dragon Age 2 od Německého gamestaru přeložné do angličtiny na BiowareForu
    nemčinaři si můžou nají originál v němině
    87%
    • MrSanta
      Pěkné, ale ty mini spoilery sis mohl odpustit. Nebo dát varování. Za trest dneska bez moučníku *2*
    • Tak myslím, že všem bylo jasné, že DA2 bude sbírat, ať už bude jakýkoliv, vysoká hodnocení, stejně tak je všem jasné, že se bude dobře prodávat, to značka BioWare a marketing už zajistily dávno předem.
      • to je jako se značkou Blizzard, všici co ví, tak ví že to zaručuje kvalitu, rozhodně aspon mnohem vyšší kvalitu než jiný developeři... nemyslim že to je o marketingu, lidi se o to zajímají sami,, alespon my oldschool
    • miker17
      Graphic:7/10
      Sound:9/10
      Balance:9/10
      Atmosphere:9/10
      Controls:8/10
      Content:8/10
      Story/Quests:9/10
      Fighting system:10/10
      Character development:9/10
      • miker17
        Items:9/10
        Hlavní příběhová linie 15-20H(se sideq 30-40)
        hra má otevřený konec
        - final rating is 87%. "Although the fans' fears have partially come true, this is still a magnificent RPG"
        • 30-40H je opravdu málo, to vidim jako hlavní kámen úrazu,,
          nemluvě že se bojim o obtížnost, myslim že to bude moc easy
          • miker17
            stejná doba jako U DA:O ja na tom hodin stravil přes 800h tak že to spiš záleží na hrači jestli rád prozkoumává a piplá se
            BG2 měla taky 30-40h a hral jsem ji poprvé nějakých 80h
            když jsem v rychlosti procházel hlavní linii v DA:O zabralo mi to 12H
            -edit-
            @to Dallorn
            když si člověk vezme takové posrané "RPG" Fable 3 kde kde doba dokončené hry je 12H se všemi SQ a skoro nemožností umřít......tak 40+hodin a více(při hraní dlc nebo hledání každého SQ nebo každé možnosti za to stojí ne?)
            • miker17
              ja myslel +800h od vydaní po dnešek
              na BG2 man mnohem víc za 11 let *3*

v podstatě to závisí na tvém stylu hraní ale těch 40 základ (dneska snad nikdo nefrčí jen po hlavní dějové linii)
            • 800h na DAO? tipuju že to je překlep a má to bejt 80...

Co si pamatuju, tak bioware říkal že DA2 je stejně dlouhej co DAO+DAA...

Ony celkově většina recenzentů moc neví o čem mluví, si tam mastěj EZhry na consolích a pak dostanou něco jinýho a... mno uvidíme sami za 14dní
          • A kolik si myslíš, že bude mít nový Zaklínač...
            • miker17
              ..sry double post
            • miker17
              30-40H
        • miker17
          taky tam byly námitky že některé oblasti v sidequestech byly kopírovány
          -méně epické( hrdina nezachranuje svět)
          a že některé oblasti grafici odflikli( hlavně vypálené oblasti oblasti ze začátku hry mohly mít víc života )
          • miker17
            -Leliana a Alistair mají Cameo
            není potvrzené ale oghren má být dočasným společníkem
            Románek Hawke může mít s
            ******** a Fenrissem,
            Merril a Issabellou
            • miker17
              druhý časopis měl jako review dojmy z prvních 5 hodin myslím PC gamer
              a hra dostala 89%
              v celku stejné připomínky
              -grafika
              -opakující se oblasti v některých sideq.
              bublajíci občanská válka mezi Chantry a Mágy (později Invaze Quanarijců) méně epická než boj proti Arcidémonovy
              -že rychlost soubojů nemusí sednou Core rpg fandovy,( souboje stejné jako Da:O ale rychlejší)
  • 15 otázek z toho jsem věděl z hlavy, u 3 jsem si nebyl jistej a u 2 jsem neměl tušení(Otázky 20 a 17).. ale i po dlouhém přemejšlení a nakonec i googlování nemohu najít v možnostech jednoznačnou odpověď.. V otázce číslo 1 jsou v podstatě 2 odpovědi správně, ale ani jedna z nich není kompletně správně .. 3 odpověď má zásadní chybu a další možnost je úplná blbost prtž se to netýká vůbec toho pojmenování...

neboli to co je Dragon Age, není v nabídce.. otázka je k čemu spíš se přiklonit
    nechci zde spoilovat samozřejmě, a proto to píšu takto obecně...
    • miker17
      3 otázka nemá chybu a je správně položená
  • hm za 2 hodiny jsem to mel vylusteny docela sem zapotil na tom google :D :D
    • Na BioConu bohužel google k dispozici neměli. Operování s mobilem by si každý všiml. *3*
      • Drom
        hlavne tam na to nebyl cas, na otazku bylo tak pul minuty :D
  • Taky ty názvy mohli dát dvoujazyčně. Sice většina není těžká, ale kdoví jak moc kreativní překladatelé byli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit