Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79573 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mezi jednotlivými díly Battlefield bude v budoucnu minimálně dvouroční mezera.

    no, ještě že je tam to slovo minimálně. Ale jinak je to to samé, jako COD, jehož každý díl je ve vývoji taky 2 roky.... Akorát, že na něm dělá více studií, takže dostáváme každý rok nový COD.
  • Hanzales

    DeusEx:HR - Patch

    ..koukám se přes noc patchnul na steamu DeusEx. Měl by opravovat problém se stutteringem, úvodní loga jdou nyní přeskakovat, lze namapovat i numpat enter a enter, a spoustu drobných oprav: http://www.inquisitr.com/142334/deus-ex-human-revolution-pc-patch-out-now-fixes-stuttering/
  • U nas to moc lidi nekoupi, protoze .... je to v podstate TM Nations, akorat uz placena. Od TM2 jsem fakt cekal o dost vic. Sice za to clovek vyplazne "jen" 500 kc, ale nakonec zjisti, ze to vlastne neni plnohodnotna TM jako byvala predtim, ale jen Nations (jedno prostredi, jedno auticko) akot se Solo rezimem a trosku hezci grafikou.
    • ucho
      Proč zmiňuješ zrovna TM Nations a ne třeba TM Sunrise nebo ty jiná prostředí? Trackmania není pouze Nations, která se proslavila tím, že byla zdarma. A která je ta plnohodnotná TM? Až ta, která obsahuje vše v jednom? Každé prostředí bylo v Trackmanii nějak specifické. V každém se auta chovala jinak. Stejně tak je tomu nyní v Canyonu. Ano, budou vycházet ještě další prostředí, ano, bude se za ně platit. Klidně si někdo může čekat na United edici, jako tomu bylo v prvním díle, kde se všechny Trackmanie sloučily, ale to by člověk mohl čekat klidně dva roky (a patrně bude). Já už na Canyonu strávil přibližně osm hodin. Věřím, že se to vyšplhá klidně na 100 hodin, protože mi ještě chybí nějaké medaile, pořádně jsem ještě nejezdil online a ani jsem se pořádně nevyřádil v editoru...
      takže pro mě osobně to nejsou vyhozené peníze, protože moc her mi za takovou cenu tolik zábavy neposkytne (navíc je to nenásilná zábava :) ). a tedy rád za tohle autory podpořím. samozřejmě pokud někoho nebaví Trackmania obecně, tohle ho bavit nebude rovněž. Je to stále to samé, jen trochu vylepšené.
      • Zminuju ji proto, protoze k ni se da Canyon nejvic prirovnat. Sunrise i predchozi verze, ktere nebyly zdarma nabidnou nekolik aut a nekolik prostredi. Tady za ty penize mas to, co predtim bylo zdarma. Narazel jsem na to, proc by to dost lidi mohlo odradit. Sam jsem si Canyon poridil a urcite si uziju dost zabavy a vynalozenych penez nelituju, ale proste jsem cekal vic nez o trosku lepsi grafiku a neco, co bylo zdarma a ted za to chtej prachy. Sem dost zvedavej s jakou cenovou politikou prijdou s rozsirujicima balickama, protoze pokud budou chtit 500 za kazde prostredi, tak to uz bude mazec a kam se hrabe CoD se svyma mapama za 15 ojro :D
        • ucho
          Na cenovou politiku jsem taky zvědav. Doufám, že budou nějak zvýhodňovat majitele předchozí verze :) Ale nedivil bych se, kdyby to bylo opět 20 euro.
          Canyon je sice jedno prostředí, ale jeho možnostmi mi přijde trochu rozsáhlejší a je lépe využité. jinak i za samotnou TM Nations bych byl ochoten platit, protože to bylo povedené prostředí a strávil jsem v něm taky moře hodin :)
          Nebude mi vadit za něco znovu platit další peníze, pokud mi tím zajistí dalších x desítek hodin hraní. Uvidíme, jestli mě to přestane bavit a za jak dlouho, ale popravdě Trackmania mě nikdy neomrzela (i když jsou některé tratě trochu frustrující :D)
    • Doprcic .. omlouvam se, mela to byt reakce na Trackmanii 2
  • Během prvního týdne prodeje Dead Island si hru pořídilo milion lidí.

    Gratulace. A to ta hra opravdu neměla nějaký přehnaný hype. Prodeje jsou zasloužené.
  • PS3 verze The Elder Scrolls V:Skyrim bude k nerozeznání od verzí jiných platforem.

    Vazne ? Netvrdil niekto z Bethesda Soft. pred nedavnom, ze PC verzia je graficky este lepsia ako zobrazovane videa XBOXovej ? Uz toho PR zacina byt dost vela a som velmi zvedavy, co z toho nakoniec bude.
  • PS3 verze The Elder Scrolls V:Skyrim bude k nerozeznání od verzí jiných platforem.

    Tedy až na časouvou exkluzivitu DLC pro microsoft a nějaké to přehřívání jako ve F:NV... ale zase bývá na PS3 nejmíň bugů.
  • LucasArts nabírá nové zaměstnance, kteří mu pomohou s připravovanou FPS.

    Hmm. Že by třeba Republic Commando sequel?
    • Pokud k tomu přistoupí jak k Force Unleashe 2, tak lze říct jen toto: http://www.youtube.com/watch?v=Tim5nU3DwIE
    • MishKonn
      Yes, please!
    • MrSanta
      Joj kéž by. To by měl Santa radost *1*
    • EA DICE: „Lidé nechápou, že PC se stalo hlavní platformou pro Battlefield 3, protože je zkrátka...

      Ať se vykašlou na nějakou blbou FPS a radši konečně udělají toho Indiana Jonese s Euphoria enginem.
  • PS3 verze The Elder Scrolls V:Skyrim bude k nerozeznání od verzí jiných platforem.

    Což je sice možná potěšující zpráva pro ps3kaře. Ale velmi špatná pro PC hráče.
  • Předčasný vstup do betatestu Battlefield 3 budou mít zajištěni ti, kdož doma naleznou instalační...

    Podle mě je tohle zavádějící. Dotaz na twitteru byl konkrétně k Xbox 360 a na PC to může (a předpokládám, že díky digi-distribuci i bude) jinak.
  • SA-reg

    The Legend of Zelda: Skyward Sword obsahuje více než 100 minut filmečků.

    A 50 až 100 hodin hry... ale 6 hodinovej CoD je stejně lepší, že jo kucí?
    • Neviem ako ty ale ja som ho dal za 4 hodky *1* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit